Ozzy Osbourne este de nerecunoscut! Cum l-a transformat boala cumplită de care suferă: a albit și a slăbit foarte mult

 Cica Cristina
.

Boala l-a transformat! Starul Ozzy Osbourne este greu de recunoscut pe stradă. Dovadă stau imaginile surprinse de paparazzi în Los Angeles!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ozzy Osbourne s-a transformat radical. Lupta cu boala cruntă de care suferă, Parkinson, nu a fost deloc una simplă. În vârstă de 71 de ani, starul a precizat în urmă cu ceva timp că trece prin clipe îngrozitoare şi, trăgând linie ultimului an, „2019 a fost cel mai urât, lung şi dureros an din viaţa mea’.

Rockerul este de nerecunoscut după ce slăbit mult, iar părul i-a albit. Tot din cauza bolii, a fost nevoit să-și anuleze o serie de concerte, pentru a ajunge în Elveția să urmeze un tratament care să-i amelioreze starea. Din păcate, acest lucru a devenit imposibil din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Lili Sandu a povestit cu ce probleme s-a confruntat bebelușul la naștere:„O formă mai pronunțată de icter ne-a făcut să rămânem în spital mai multe zile'

Chiar dacă nu mai este în forma fizică de altă dată, iar boala îi impune o serie de limitări, starul american a spus în repetate rânduri că se va retrage din muzică doar când corpul nu-l va mai ajuta.

Citește și: Petrecere în familia Andreei Esca:Alexia Eram a împlinit 20 de ani! Primele imagini de la aniversare

Ozzy Osbourne, diagnosticat cu Parkinson

„A fost îngrozitor de provocator pentru noi toţi. Am ţinut ultimul concert de Anul Nou, la The Forum (în 2018), apoi am căzut rău, a trebuit să fiu operat la gât, ceea ce mi-a distrus nervii. Mă simt mult mai bine acum decât în februarie anul trecut. Eram în stare de şoc’, a povestit Osbourne, care a fost spitalizat anul trecut şi din cauza unei pneumonii agravate.

Sharon Osbourne a subliniat că boala lui se află acum în stadiul 2. „Sunt multe feluri de Parkinson – nu este o condamnare la moarte, dar afectează anumiţi nervi din corp. E ca şi când ai o zi bună, o altă zi bună, apoi o zi foarte proastă’.

Citește și: Unde se filmează show-ul Ferma și cine sunt cei 16 concurenți

„Am fost la baie și am căzut pur și simplu pe podea. M-am gândit că am făcut-o, dar mi-am păstrat calmul. Sharon a chemat o ambulanță, iar de acolo, totul a degenerat. Șase luni după aceea am fost în agonie. Am întrebat-o pe Sharon dacă mă minte și dacă sunt pe moarte. Când m-au întrebat asistentele, după operație, cât de tare mă doare, pe o scară de la 1 la 10, am răspuns 55! Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an’, a mărturisit Ozzy Osbourne.

Ozzy-Osbourne-1Ozzy-Osbourne-1

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton