Ozana Barabancea, taxată de fani, după ce și-a modificat chipul, cu ajutorul aplicațiilor de pe telefon. Imaginile au stârnit controverse!

 Stamen Diana
.

Acum este la modă o nouă aplicație cu care vedetele se transformă complet în fotografii. În rândul lor a intrat și Ozana Barabancea, care pare a fi extrem de încântată de programul de înfrumusețare, însă fanii ei nu au fost la fel de impresionați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Aplicația care a creat isterie în rândul vedetelor, dar și al influencerilor de peste tot din lume se numește FaceApp. Programul îți șterge într-o clipă toate ridurile și imperfecțiunile de pe față. Aplicația modifică complet fizionomia persoanei… schimbă forma ochilor, a feței, a buzelor și a nasului.

Ozana Barabancea a încercat și ea această aplicație și se pare că este foarte încântată, pentru că în ultimele fotografii a folosit-o foarte des. Jurata de la 'Te cunosc de undeva' nu este singura vedetă din România care apelează la acest artificiu online, iar FaceApp chiar a devenit un trend printre femei.

Citește și: Ozana Barabancea împlinește trei ani de când și-a micșorat stomacul. Câte kilograme ajunsese să aibă înainte de a face operația care i-a schimbat viața

Desigur, atunci când lumina nu este suficient de bună sau când sunt aplicate mai multe filtre în același timp, efectul nu mai este atât de încântător, ci rezultatul este unul care nu arată deloc natural.

Ozana-Barabancea-poze-modificate-2Ozana-Barabancea-poze-modificate-2

Fanii Ozanei Barabancea au observat schimbările la fața vedetei și au întrebat-o ce se întâmplă cu chipul ei și de ce își editează atât de mult pozele: 'Ce s-a întâmplat cu fața ta? De ce îți editezi atât de mult pozele?'. Vedeta a preferat să nu dea niciun răspuns și să nu bage în seamă toate răutățile.

De asemenea, cei care o plac pe jurata de la 'Te cunosc de undeva' au sfătuit-o să renunțe la editarea fotografiilor, pentru că frumusețea ei naturală este una aparte. La 51 de ani, Ozana Barabancea arată foarte bine și reușește să se mențină într-o formă de invidiat, după ce a ales să-și facă operația de micșorare de stomac.

Citește și: Primele imagini cu Ozana Barabancea, după ce s-a vindecat de coronavirus. Vedeta de la Antena 1 a fost și în vacanță

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton