Ozana Barabancea, surpriză pe patul de spital. Vedeta este infectată cu noul coronavirus și e internată de mai bine de o săptămână

 Stamen Diana
.

De mai bine de o săptămână, Ozana Barabancea este internată la Matei Balș, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Vedeta de la Antena 1 a avut parte de o surpriză chiar la spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Până acum, artista nu a vrut să facă nicio declarație pe baza acestui subiect și a preferat să se refacă în liniște. Ozana Barabancea se află printre vedetele de la Antena 1 care au fost testate pozitiv cu COVID-19, iar aceasta are simptome.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Ozana Barabancea ajungea la spital, după ce a fost infecatată cu noul coronavirus. Vedeta a avut parte de o surpriză chiar pe patul de spital.

Jurata de la Te cunosc de undeva a primit o cutie cu prăjituri, iar pe bilețel era următorul mesaj: 'D-ra Ozana Barabancea – Pavilion 4 Terapie'.

Ce declara Ozana Barabancea despre COVID-19, înainte să se infecteze

Ozana a fost foarte vehementă pe conturile de socializare, încă de la izbucnirea pandemiei globale, susțind că totul este o conspirație mondială și că virusul nu ar exista.

Ea este adepta teoriei conform căreia totul este doar o manipulare a populației. 

Din acest motiv, ea a fost activă pe perioada carantinei. A mers să facă voluntariat la Biserică, în perioada Paștelui, iar pe Instagram a postat o fotografie din biserică, în timp ce purta masca incorect. 

O mască modernă, și nu chirurgicală de unică folosință – căci doar așa ar fi putut să iasă din casă, a spus ea, afirmând că se „conformează regulilor’. 

Ozana-1Ozana-1

FOTO: Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton