Ozana Barabancea a donat plasmă, după ce s-a vindecat de coronavirus: "Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu"

 Cica Cristina
.

Ozana Barabancea, care face parte din juriul de la Te cunosc de undeva, s-a vindecat de noul coronavirus, iar acum vrea să ajute pacienții cu forme grave de COVID-19. De aceea, vedeta a decis să doneze plasmă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea a contractat virusul în luna iunie, alături de alți colegi de la Te cunosc de undeva, printre care s-au numărat Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir, Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, Alina Pușcaș. Ozana nu a prezentat simptome, însă a fost internată la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Profesor Matei Balş' din București, unde au fost și o parte dintre colegii ei.

Vedeta a stat internată într-o rezervă la secția de copii, dat fiind că nu mai erau locuri la adulți.

Citește și: Cum rezistă căsnicia cuplului Adda – Cătălin Rizea, în ciuda geloziei și a certurilor:„Amândoi suntem geloşi. Diferența este că eu recunosc'/ EXCLUSIV

Acum, după ce a trecut prin asta, Ozana Barabancea a decis să le vină în ajutor celor care prezintă forme grave și a donat plasmă.

Citește și: Alin Oprea, scrisoare emoționantă pentru cei doi copii. Artistul suferă cumplit, după ce Melissa și Adrian s-au întors împotriva lui:'Sunteți sângele, sufletul și viața mea'

„Azi am făcut o faptă bună! Am donat plasmă! Important este că fiind sănătoasă ii pot ajuta pe semenii mei! Am fost la Centrul de transfuzii București unde am fost tratată regește! Plasma mea contează! Sângele este important! Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu! Dar din dar se face RAI . Am plecat de acolo fericită ! Ajutați! Donați dacă sunteti curajoși și sănătoși la trup, minte și spirit! Aveți grijă de voi și de familiile voastre! Binecuvântări tuturor!„, a anunțat ea pe rețelele de socializare.

Citește și: Cătălin Botezatu, declarație neașteptată despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi:„Mai bine rămânea cu…'

Ozana-Barabancea-1Ozana-Barabancea-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton