Olga Verbițchi, dată afară de la „Bravo, ai stil!”. Primele declarații: „A fost o cădere emoțională”

 Mirea Roxana
.

Olga Verbițchi a fost dată afară de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Ilinca Vandici a fost cea care a dat vestea în cadrul emisiunii. Aceasta nu a oferit foarte multe detalii, ci a spus doar că Olga a încălcat regulamentul. Recent, Olga Verbițchi s-a decis să spună adevărul despre descalificarea de la „Bravo, ai stil!'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Olga Verbițchi a fost dată afară de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Anunțul a fost făcut de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, care a spus că Olga a încălcat regulamentul. Din cauză că au apărut foarte multe speculații pe fondul descalificării ei, Olga Verbițchi a făcut primele declarații despre acest subiect.

oo

Tânăra artistă a publicat un clip video pe Instagram, unde a răspuns la întrebările internauților legate de descalificarea ei de la „Bravo, ai stil!'.

O să răspund la toate întrebările care vă deranjează pentru că, aparent, vă este mult mai ușor să creați povești despre mine decât să știți adevărul', a spus aceasta la începutul clipului video de pe Instagram.

Citește și: Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său nou-născut:„Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi'

Citește și: Bianca Drăgușanu a apărut cu un ochi roșu la petrecerea VIVA!. Care e motivul:„Nu e vorba despre nicio operație estetică'

Citește și: Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19:„Ne rugăm cu toții'

Citește și: Florin Ristei s-a îmbolnăvit de COVID-19.Cum se simte acum

Olga Verbițchi, dată afară de la Bravo, ai stil!

Sătulă de zvonurile legate de descalificarea ei de la „Bravo, ai stil!', Olga Verbițchi a dorit să spună adevărul despre ceea ce s-a întâmplat și de ce a fost dată afară din emisiunea de la Kanal D. Olga a declarat că motivul pentru care a fost descalificată este că a întârziat foarte mult cea de-a patra ediție.

Motivul pentru care am fost descalificată de la Bravo, ai stil! a fost pentru că am întârziat foarte mult la cea de-a patra emisiune (…) M-am trezit cu mesaje și screenshot-uri cum că aș fi fost drogată, tot felul de povești. 

(…) Adevărul este că eu am fost într-o relație extrem de toxică și în noaptea de dinainte de filmări am fost într-o ceartă destul de mare cu fostul meu iubit și am fost foarte, foarte, foarte jos emoțional', a spus Olga Verbițchi.

„A fost o cădere emoțională'

Olga Verbițchi a spus că, într-un final, a reușit să se trezească și să ajungă la „Bravo, ai stil!', însă acolo i s-a spus că este descalificată. Fosta concurentă de la X Factor a mărturisit că a avut o cădere nervoasă din cauza relației toxice în care se afla, fiind abuzată fizic și verbal.

M-am trezit dimineață la 7, am vorbit cu mama mea la telefon, după care am avut un șoc imens și am leșinat, efectiv. Nu am mai putut să mă trezesc ca să merg la emisiune. M-am trezit, într-un final, la 1, am plecat la Bravo și mi-au zis că sunt descalificată și asta a fost povestea.

(…) A fost o cădere emoțională din cauza relației toxice în care eram, am fost abuzată și verbal, și fizic în acea seară', a mai povestit Olga Verbițchi pe Instagram, potrivit fanatik.ro.

Pe cine susține Olga Verbițchi de la „Bravo, ai stil!'

În continuare, Olga Verbițchi a fost întrebată pe cine va susține ea acum de la „Bravo, ai sti!'. Aceasta a mărturisit că va susține pe toată lumea, chiar dacă ea nu a fost susținută de nimeni. Olga Verbițchi a mai spus că singurele care i-au fost alături la „Bravo, ai stil!' au fost Otniela, Sensy și Nicoleta.

Susțin pe absolut toată lumea, chiar dacă eu nu am fost susținută de nimeni (…) Am fost susținută de Otniela, de Sensy, le iubesc, sunt cele mai tari, și de Nicoleta. Cu ele sunt, în principiu, în relații ok', a mărturisit Olga Verbițchi, care a fost dată afară de la „Bravo, ai stil!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton