Olga Popa, prezentatoarea de la Antena Stars, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

 Cica Cristina
.

Olga Popa, prezentatoarea de Antena Stars este în culmea fericirii! Vedeta este însărcinată pentru prima oară și a postat primele imagini cu burtica de gravidă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Olga Popa, prezentatoarea de la Antena Stars, care a fost, de asemenea, și producătoare pentru emisiunea „Răi da Buni', moderată de Mihai Morar a făcut anunțul: este însărcinată pentru prima dată.

A postat deja primele imagini cu burtica de gravidă, fiind felicitată de apropiați și fani.

Nu a dezvăluit momentan sexul bebelușului, dar susține că această minune a venit în viața ei la timp. Vedeta a anunțat cu această ocazie și o pauză binemeritată, pentru ca stresul să nu afecteze bebelușul.

Olga Popa, însărcinată pentru prima oară

„Am vrut să amân cât mai mult acest moment pentru a mă obișnui eu cu ideea și apoi să fac față tuturor gândurilor voastre. Mulți nici nu ați fi sesizat că mai curând decât vă așteptați o să mai cunoașteți pe cineva! Începutul a fost demn de o drama queen, dar ce e important și am realizat între timp este că a venit salvarea mea din lumea care zi de zi mă lăsa fără aer.

Ce mi se întâmplă este fix curajul de care aveam nevoie să merg mai departe, puzzle-ul lipsă să pot să îmi continui viața și să cobor mai repede din caruselul care la fiecare tură se învârtea din ce în ce mai tare și mă spulbera zi de zi până când m-ar fi făcut să îmi doresc să dispar de tot,doar să nu mai simt cât de tare mă izbește.

Nu credeam că poate fi atât de adevărat că ce nu mai faci cu plăcere te îndepărtează de cine ești sau poți fi tu și de la viața pentru care te-ai educat. Și nu vreau să aud de speakerii motivaționali sau alte povești de real succes a celor care au plecat de jos și au mutat munții din loc, așa cum nici televiziunea nu înseamnă doar oameni demni de urmat ca exemple în viață, dar aici sunt alte povești pe care le vom lua pe rând.

Olga Popa: „A apărut un nou suflet în viața mea”

Acum am să vă spun ceva mai interesant! A apărut un nou suflet în viața mea, care, deși nu am vrut să recunosc, are nevoie de toată atenția mea. Dintr-o dată, a dispărut orice înainte era aparent atât de important și pentru care mi-aș fi dat și sufletul doar să știu că am făcut totul să fie bine, de cele mai multe ori pentru alții,nu pentru mine.

Olga-Popa-1Olga-Popa-1

Oricum vom alege să te numești, îți mulțumesc că ai venit la timp să îmi dai șansa să revin la adevărata eu. Și pentru că nervii întinși la maximum și mediul toxic de lucru nu sunt bune pentru tine, aleg să nu te las să te dezvolți în această lume defectă și cu multe probleme, așa că voi lua o pauză de la tot ce înseamnă zâmbetele false din spatele ecranului tv și de la stresul care mie îmi provoca prea multe crampe dureroase iar ție, ghimizdrocule, îți luau din confort.”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare în dreptul fotografiilor cu burtica de gravidă.

Citește și: Un vlogger și-a omorât iubita însărcinată, pentru 1.000 de dolari. Scena înfiorătoare a fost transmisă live

Citește și: Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă:”Ne-am dorit ca între copii să nu fie diferență mare de vârstă”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui:„Au fost grețuri și dureri de spate'/ EXCLUSIV

Citește și: Adio, petreceri de lux! Alex Bodi, zi de naștere în închisoare:cine l-a vizitat și ce cadouri a primit

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton