Oana Roman s-a împăcat cu tatăl ei, Petre Roman: "Isa a fost tare încântată"

 Cica Cristina
.

Oana Roman s-a arătat deranjată de faptul că tatăl ei, fostul premier Petre Roman, nu a venit la ziua de naștere a fiicei ei. A spus la acel moment că, totuși, nu ar fi supărată pe el din acest motiv, iar acum a publicat dovada că relația lor este una buna. Vedeta a postat o imagine cu tatăl și fiica ei, iar micuța a părut extrem de încântată de revederea cu bunicul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a lăsat în urmă orice urmă de ranchiună în ceea ce-l privește pe tatăl ei. Cu toate că au mai existat ocazii când s-a arătat deranjată de comportamentul lui, acum lucrurile par să meargă bine în relația lor. Micuța Isa este fericită atunci când se reunește cu bunicul ei, lucru care a fost subliniat și de mama ei.

Oana-Roman-1-1Oana-Roman-1-1

Oana Roman s-a întâlnit cu tatăl ei, Petre Roman

Oana Roman a postat o fotografie cu tatăl și micuța Isa pe rețelele de socializare, semn că relația lor nu s-a deteriorat, în ciuda diferendelor care au existat de-a lungul timpului.

Azi ne am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată', este mesajul postat de Oana Roman, în dreptul fotografiei.

Precum era de așteptat, imaginea a stârnit o serie de reacții: Ce poate fi mai frumos decât un bunic care-și îmbrățișează nepoata!, Ce frumos Oana, felicitări! Să fiți fericiți și binecuvântați! Doamne ajută. Ai un tată deosebit. Prețuiți-l!, În sfârșit! Doamne ajută să vă întâlniți mai des, Ce frumos!!! Bucurați-vă cat mai mult! Sa vă întâlniți mai des!, Chiar arată fabulos.

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman când a aflat că fiica ei de 7 ani are iubit:'Taică-su, când o să afle…'

Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită la trei luni după divorț! Oana Roman:”A refuzat să meargă în vacanță cu mine și cu Isa”

Citește și: Oana Roman încă e supărată că tatăl ei, Petre Roman, a uitat de ziua nepoatei:”Nici după 6 zile nu a sunat”

Citește și: Petre Roman, dezvăluiri despre idila interzisă cu Zoe Ceaușescu:”Nu-ți dădea impresia că e fata cui este!” Cine s-a opus relației lor

Petre Roman, marele absent de la ziua nepoatei sale

Reamintim că această imagine apare la aproximativ două luni de la ziua de naștere a Isabelei, când Oana Roman nu a lăsat să treacă neobservată absența tatălui ei de la eveniment.

„De când am venit din vacanță am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate.

La ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră.

Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul!

În afară de mama pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, niciun bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni.

Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiică bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are? Sunt sigură că sunt foarte mulți oameni care sunt fix în aceeași situație ca mine, nu-i așa? Dar, cum reacționezi într-o astfel de situație?

Cum îi explici unui copil că niciun bunic nu a simțit să îi dea un mesaj de ziua ei, să îi spună «La mulți ani»? Nimeni, anul ăsta, nimeni!…

Eu tot timpul i-am explicat cât de mult țin eu la oamenii ăștia, cât de importanți sunt oamenii ăștia. Și ea a ajuns să îi iubească foarte tare pe toți! Cum îi explic eu acuma? Problema mea e că ați făcut să sufere un copil, care nu merită!

Aveți o problemă cu mine! OK! Dar când e ziua unui copil, dă frate, un mesaj! Sunt un om care nu ascunde rahatul sub preș pentru că știu că oricât l-aș ascunde, pute!', a povestit Oana la acel moment.

Oana Roman, în depresie din cauza tatălui ei

Oana Roman a avut mult de suferit din cauza tatălui ei. Chiar ea a povestit, în cadrul podcastului lui Mihai Morar, că în adolescență a căzut pradă depresiei din cauza părintelui ei.

„Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment.

Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine', a povestit Oana Roman, vizibil afectată de ce s-a întâmplat în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton