Oana Roman surprinde din nou! După ce a slăbit spectaculos, vedeta și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței: ”Nu este rezultatul final”

 Stamen Diana
.

Oana Roman este pusă pe schimbări în ultima perioadă. După ce a slăbit considerabil, vedeta și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Rezultatul a fost cel dorit și este mândră de felul în care arată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

A scăpat de kilogramele în plus, iar acum parcă înflorește pe zi ce trece. Oana Roman trece printr-o perioadă foarte bună a vieții sale, iar în ultima perioadă surprinde cu aspectul ei fizic. Vedeta are toate motivele să zâmbească atunci când dieta ei dă roade și tratamentele corporale pe care le face sunt eficiente.

Citește și: Cu Oana Roman despre lumea mondenă și statutul de persoană publică: „Cel mai important este să nu-ți minți publicul niciodată și pentru nimic' / EXCLUSIV

După ce a impresionat pe toată lumea cu noua siluetă, Oana Roman și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței, mai exact și-a tatuat sprâncenele. Mulți s-au grăbit să-și dea cu părerea că a ales o nuanță prea închisă sau că a făcut o alegere greșită, însă vedeta a declarat că ele nu vor rămâne așa de evidente.

„Am făcut întreținerea la sprâncene. Aceasta este forma finală pe care eu mi-am dorit-o, dar acesta nu este rezultatul final, pentru că acum culoarea este foarte, foarte accentuată. Culoarea finală se va vedea peste 5-6 când vor cădea toate cojile și va rămâne culoarea finală, mult mai puțin pronunțată', a spus Oana Roman.

Citește și: Momentul pe care Oana Roman nu îl poate uita. Menajera sa i-a găsit 10 jucării sexuale în timp ce făcea curat în casă

Oana-Roman-2Oana-Roman-2

Citește și: Oana Roman a slăbit considerabil. Vedeta se mândrește cu noua siluetă și s-a răsfățat la piscină

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton