Oana Roman și-a luat mobilă din lemn masiv pentru casa de 160 000 de euro. Cum arată dormitorul matrimonial și cel al copilului

 Oana Popoiag
.
Oana Roman casăOana Roman casă

Aflată în plin proces de amenajare a vilei de 160 000 de euro, Oana Roman pune la punct ultimele detalii, pentru a se muta cât mai repede în noua casă. Aceasta nu a făcut rabat de la calitate și a cumpărat mobilă din lemn masiv pentru dormitorul matrimonial și cel al copilului. Vedeta a făcut publice imagini cu cele două încăperi.

Oana Roman trăiește în această perioadă una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, întrucât visul de o viață, acela de a avea o casă încăpătoare, cu tot confortul și utilitățile, i s-a îndeplinit. Cu toate acestea, amenajarea unei vile de 300 mp nu este chiar floare la ureche, așa că la apchet cu fericirea vine și o doză considerabilă de stres. Alegerea mobilei este întotdeauna un demers solicitant, dar vedeta se declară mulțumită și la acest capitol.

Cum arată dormitoarele din noua casă a Oanei Roman

Oana Roman este pe ultima sută de metri cu amenajarea casei, astfel că a mobilat și decorat atât dormitorul matrimonial, pe care îl împarte cu soțul ei, Marius Elisei, cât și dormitorul fetiței lor, Isabela. Pentru dormitorul mare, vedeta a ales mobilier din lemn masiv, alb, iar pentru camera copilului a mers pe o variant aproape identică, dar punctată de multe elemente roz. Întrucât are propria ei sufragerie, unde se bucură de multe jucării și de un televizor, Oana a decis că este mai sănătos ca fetița să nu aibă televizor în spațiul unde doarme.

Vila Oanei Roman din Pipera are 300 de mp

Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am  găsit o casă superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta în noiembrie, pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni. Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă‘, declara Oana Roman acum câteva luni despre casa pe care o consideră minune cerească.

Foto: Instagram, captură video

Citește și:

Cum arăta Carmen Iohannis în tinereţe. Prima Doamnă a luat, în copilărie, lecții de balet și de pian

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, apariție-surpriză la botezul fetiței Ancăi Serea. Ce sacrificii au făcut pentru a ajunge la timp

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton