Oana Roman, pe zi ce trece mai slabă! Vedeta, apariție neașteptată la o nuntă. Silueta ei trece printr-o schimbare incredibilă

 Oana Popoiag
.
Oana Roman a slăbitOana Roman a slăbit

După ani de zile în care kilogramele în plus i-au dat de furcă și în care a încercat diverse metode de a slăbi, Oana Roman e din ce în ce mai slabă. Vedeta a fost o apariție neașteptată la nunta unor prieteni, unde rochia pe care o purta, una mulată pe talie, lăsa să se vadă schimbarea fabuloasă prin care trece Oana.

După ce o perioadă lungă a avut de furcă cu kilogramele în plus, Oana Roman arată din ce în ce mai bine. Ultimele apariții ale brunetei indică faptul că aceasta a slăbit considerabil și are o talie evident mai subțire. Așa cum putem trage concluzia după cea mai recentă ieșire a sa, cu ocazia unei nunți.

Przeentă la nunta unor prieteni alături de soțul său, Marius Elisei, Oana Roman a fost o apariție de senzație într-o rochie elegantă nude, ce-i punea în evidență talia, vizibil mai subțire.

 Câte kilograme a slăbit Oana Roman. Vedeta slăbește pe zi ce trece!

Oana Roman ne-a dezvăluit, de asemenea, câte kilograme a slăbit în ultima vreme, astfle încât să ajungă la performanța pe care o indică cele mai recente fotografii, iar cifra este surprinzătoare.

Am slăbit 8 kilograme, dar cel mai bine se vede schimbarea în centimetri. Mai exact, la haine se vede, acum port cu două mărimi mai puțin. La modul că îmi cad pantalonii vechi de pe mine. Am făcut proceduri de slăbit – masaje și tratamente corporale – si, de aceea, se vede mai mult în centimetri‘, a dezvăluit Oana Roman.

Foto: Instagram

Citește și:

Imagini de colecție! Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 15 ani. A pozat sexy, într-o revistă dedicată bărbaților

Cântăreața de muzică populară Nicoleta Voica a slăbit 35 kg. Regimul detaliat pe care l-a ținut artista. Transformarea e spectaculoasă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton