Oana Roman, o nouă apariție la piscină după ce a slăbit: cum arată în costum de baie

 Cica Cristina
.

Oana Roman a slăbit considerabil și nu se ferește să o arate. Vedeta s-a răsfațat și s-a relaxat în weekend la piscină! Iată cum s-a fotografiat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a slăbit câteva măsuri și este extrem de mândră de noua siluetă. Vedeta a surprins din nou, cu o nouă apariție la piscină, unde s-a bucurat de soare și apă și a uitat de griji.

Se pare că vacanțele la malul mării nu au fost suficiente, astfel că acum a mers la o piscină de fițe din Capital, fiind însoțită de fiica și partenerul ei.

Citește și: Corina Caragea recunoaște că a fost curtată de mulți fotbaliști:„Am știut să îi țin la o distanță profesională' Cum au încercat să o cucerească / EXCLUSIV

Cum tot mai mulți și-au manifestat curiozitate cu privire la modul în care arată vedeta după ce slăbit, ajungând să poarte cu trei măsuri mai puțin la blugi, fiica lui Petre Roman a decis să se le satisfacă curiozitatea fanilor.

A îmbrăcat un costum de baie negru dintr-o singură piesă și s-a pozat pe marginea piscinei, purtând și o eșarfă alb-negru în zona abdomenului. Vedeta susține că este abia începutul, pentru că are de gând să mai dea jos câteva kilograme jos.

Citește și: Ce se întâmplă cu Adriana Trandafir, la o lună după ce fost bolnavă de COVID-19

Oana Roman a început o dietă cu ajutorul căreia a topit kilogramele. Rezultatele sunt vizibile, iar vedeta a dezvăluit că a dat jos mai bine de trei mărimi la haine, fiind fericită că a reușit să îmbrace blugi skinny măsura 42.

Fiica lui Petre Roman este ambițioasă și nu are de gând să se oprească aici: se pare că obiectivul ar fi să ajungă la mărimea 38: „M-am dus să-mi cumpăr blugi. Nu vă puteți imagina ce înseamnă pentru mine să întru în blugi skinny măsura 42. De la 50. Ce bucurie, ce mândrie, ce satisfacție. Până la 38 mai e puțin’, a transmis Oana Roman.

Citește și: Omul de radio Călin Gheorghe a murit.Era una dintre vocile PRO FM și Radio Guerrilla și s-a stins din viață în locul lui preferat

Cum a reușit Oana Roman să slăbească

Oana Roman și-a schimbat stilul de viață încă de anul trecut și a reușit să slăbească fără să se înfometeze.

„Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate', ne-a spus Oana, în urmă cu ceva timp.

Citește și: A murit Olivia de Havilland, ultima supraviețuitoare din filmul „Pe aripile vântului'.Actrița avea 104 ani

La un moment dat, ea a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie, unde arăta că urmează și ea somodieta, dieta ‘inventată’ de Adelina Pestrițu. Vedeta a precizat că nu reușește să țină acest regim, însă a învățat cum să mai reducă din mese. La prânz, Oana Roman consumă nuci, alune și caju, iar dimineața abia dacă mănâncă.

Oana-Roman-1-4Oana-Roman-1-4

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton