Ce probleme au Oana Roman și Marius Elisei cu afacerea familiei: „Ne chinuim. De când e frica asta cu facturile și cu utilitățile...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce probleme au Oana Roman și Marius Elisei cu afacerea familiei. Cei doi au o afacere cu haine pe Internet. Deși le-a adus câștiguri frumoase de-a lungul timpului, se pare, din păcate, acum că se confruntă cu o situație destul de delicată. Vedeta ne-a povestit că online-ul a început să scadă de când oamenii merg din nou în magazine. De asemenea, spune ea, lumea cumpără mai puțin, de frica facturilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce probleme au Oana Roman și Marius Elisei cu afacerea familiei. Oana Roman ne-a vorbit deschis despre afacerea ei cu haine într-un interviu pentru viva.ro. Vedeta recunoaște că nu trece printr-o perioadă tocmai ușoară, pentru că lumea a început să cumpere mai mult din mall-uri și nu din online. De asemenea, spune ea, oamenii cheltuie mai puțin de teama facturilor.

oana-roman-cu-catelul-1oana-roman-cu-catelul-1

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, dar și la alte reality show-uri:”Le-am zis să nu mă mai cheme, nu…”

Citește și: Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului:„Nu mai sunt cheală la rădăcină'

Citește și: Bănel Nicoliță regretă divorțul de fosta soție. Fotbalistul recunoaște că a pus cariera înaintea familiei, în timpul căsniciei:„Am renunțat la copiii mei, a fost o greșeală'

Citește și: De ce nu se mărită Lili Sandu cu tatăl fiului ei, Silviu Țolu:„Mi-aș fi dorit să pot, dar…'

Ce probleme au Oana Roman și Marius Elisei cu afacerea familiei

Oana Roman (46 de ani) a participat la un eveniment, care s-a desfășurat la Ateneul Român. Cu acest prilej, vedeta ne-a oferit un interviu în care ne-a vorbit despre familie, dar și despre afacerea sa.

Te-ai îmbrăcat foarte frumos. Spune-mi, te sfătuieși cu cineva înainte să îți alegi vestimentația? Și cerceii i-ai asortat…

Da, sunt din colecția mea de cercei.

Și poșetuța de unde este?

Am cumpărat-o de la Jimmy Choo. Am cumpărat-o nu demult, deși la nuntă am avut-o pantofii care sunt din aceeași piele, dar nu am avut-o la nuntă. Am luat-o după aceea și am completat.

Dar mamei tale nu i-ai mai cerut părerea, de-a lungul timpului?

Ba da. Îi mai ceream părerea și lui soră-mea și mamei, dar în timp am reușit așa să-mi creez un stil al meu, care să îmi placă mie, să mă simt eu bine. Că până la urmă asta e cel mai important. Oricine ar spune orice…

Ce obiecte de suflet a moștenit Oana Roman de la mama și de la bunica ei

Dar obiecte de la mama ta sau bijuterii care îți sunt dragi ai?

Am inele, am bijuterii în primul rând de la mama și de la bunica am perlele. Am obiecte multe, nu neapărat de îmbrăcăminte, dar obiecte foarte frumoase. Și mai am o capă de blană de la bunica, de exemplu. Jobenul lui tataie…

Acestea îi vor rămâne Isabelei…

Da, cu siguranță. O parte dintre ele îi vor rămâne ei. Dar, eu m-am preocupat să îi fac zestre de pe acum. Să știi că eu sunt.. colecționară. Colecționez argintărie și porțelauri, adică… seturi de veselă și așa mai departe de la Rosenthal și nu numai… Colecționez lucrurile acestea și am acasă foarte multe și sunt îndrăgostită de ele, dar ele evident că la un moment dat că vor face parte și ele din zestrea Izei.

Fetița îi încalță deja pantofii

Ea nu îți încalță de pe acum pantofii?

Ba da, ca orice fetiță. Mai are puțin și mă ajunge la numărul de la pantofi. Trebuie să mă pregătesc să înceapă să le și poarte… Serios, pentru că în curând, o să aibă numărul meu la picior.

Cum e cu școala? Îi place?

Foarte bine. Îi place foarte mult la școală. Am avut noroc că are o învățătoare extraordinară, pe care o iubește foarte mult. Și noi toți o iubim foarte mult, pentru că este super drăguță, super deșteaptă, super deschisă, super modernă. Și deci, Iza se duce cu mare plăcere la școală și apoi Iza merge la after, unde tot așa e foarte bine și din punctul acesta de vedere nu avem niciun fel de probleme cu ea.

Oana Roman, despre afacerea cu haine de pe Internet: „Ne chinuim'

Cum merge afacerea cu haine de pe internet?

Ne chinuim. Pentru că, de când a început să meargă lumea pe la mall-uri, magazine, online-ul a scăzut puțin. De când e frica asta cu facturile și cu utilitățile, lumea nu mai cumpără cum era înainte, dar acum vine perioada aceasta de sărbători când oricum merge oricum mult mai bine și sperăm să mai creștem la vânzări măcar puțin așa, din noiembrie încolo.

Și Marius unde este?

Este acasă. El stă mai mult pe acasă pentru că face coletele. Se ocupă de site de acasă și acum supervizează pe un domn care a venit să ne ajute, să facem curat în grădină și e muncă multă. Am mai tăiat din copaci, am mai aranjat pe acolo, în fine.

Oana Roman își vizitează des mama la centrul de recuperare

Oana Roman și sora ei, Catinca, au internat-o pe mama lor, Mioara Roman, într-un centru de lux pentru bătrâni, unde are parte tot confortul. Mai mult, bătrânii internați acolo sunt supravegheați îndeaproape și mănâncă la restaurant, dar au și salon da coafură.

Vedeta face tot posibilul să își viziteze mama cât mai des. La un moment dat, Oana Roman a luat-o și pe fiica ei cu ea, făcându-i o surpriză frumoasă mamei sale, de 82 de ani.

„Mama face recuperare medicală într-un centru super, un centru extraordinar de frumos, care tocmai s-a deschis. Pentru că, de aceea i-am găsit și loc, pentru că în alte locuri nu îi găsisem niciun loc. Aici găsisem loc pentru ea, deoarece e totul nou-nouț.

Centrul de îngrijire este la Snagov lângă pădure, e o locație absolut minunată, extraordinară și îi place foarte mult. Are acolo, și coafor… și manichiură și pedichiură. Chiar și cafenea și bibliotecă, și lac și pădure și tot ceea ce vrei. E ca într-un resort, au restaurant, la prânz mănâncă la restaurant, iese în curte, se plimbă', ne-a declarat Oana Roman, recent.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton