Tablou complet de familie după divorț! Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor, Isabela

 Stamen Diana
.

Chiar dacă abia au divorțat în urmă cu o săptămână, Oana Roman și Marius Elisei au îngropat securea războiului și s-au afișat împreună la ziua fiicei lor, Isabela. Au pozat ca o familie unită și fericită, astfel că micuța nu a simțit tensiunile din ultima perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În weekend, Oana Roman și Marius Elisei s-au afișat împreună la ziua fetiței lor, Isabela. Micuța a împlinit 7 ani și a avut parte de o petrecere pe cinste așa cum și-a dorit. Deși au divorțat în urmă cu o săptămână, cei doi au lăsat la o parte orice urmă de orgoliu și au fost alături de fiica lor la petrecerea aniversară.

Oana Roman și Marius Elisei ziua de naștere Isabela (2)Oana Roman și Marius Elisei ziua de naștere Isabela (2)

'Azi am sărbătorit-o pe Isa alături de prietenii ei dragi. Mulțumim tuturor celor prezenți. Tortul mult visat de Isa cu Iuliana Beregoi. Ca de obicei locul preferat al Isei pentru ziua ei. Sper ca măcar azi, din respect pentru Isa, să va abțineți de la comentarii jignitoare . Din păcate, nu am opțiunea de a opri comentariile la pagina publică. Vă mulțumesc!', a fost mesajul transmis de Oana Roman, după ce a publicat fotografiile de familie.

Vedeta și fiica ei s-au asortat și au purtat rochii la fel. Isabela a fost foarte fericită la petrecerea de ziua ei, iar totul a ieșit așa cum și-a dorit. Oana Roman și Marius Elisei fac orice pentru ca fetița lor să fie fericită.

Citește și: Oana Roman ia în calcul să se mute din țară după divorțul de Marius Elisei: „Cred în iubire!”

Citește și: Marius Elisei, adevărul despre divorțul de Oana Roman:„Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă cu fiica lor, Isa

Citește și: Marius Elisei ar fi plecat bătut de la o petrecere! În ce situație jenantă a pus-o pe Oana Roman

Isabela nu știe că Oana Roman și Marius Elisei au divorțat

Cu doar două zile în urmă, Oana Roman și Marius Elisei s-au întâlnit la notar, acolo unde au semnat actele de divorț. El și-a făcut bagajele și a plecat din casa în locuia cu soția și fiica lui înainte de Crăciun. Oana Roman a făcut anunțul despărțirii pe rețelele de socializare, spunând că va urma, cu siguranță, divorțul.

Așa că au rezolvat și cu actele, iar totul a decurs așa cum au plănuit. Decent, fără scandal și pe cale amiabilă, în timp ce fetița lor era la școală. Întrebat despre decizia divorțului, Marius Elisei a declarat că el și Oana Roman au ajuns la concluzia că această hotărâre este singura variantă pentru ei și fiica lor, Isabela.

Deocamdată, fetița nu știe că părinții săi au divorțat, ea i s-a spus că sunt supărați. Dat fiind faptul că Isabela are doar 7 ani, Oana Roman și Marius Elisei nu au vrut ca micuța să fie afectată de divorțul lor.

„Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze', a declarat Marius Elisei.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton