Oana Roman încă e supărată că tatăl ei, Petre Roman, a uitat de ziua nepoatei: "Nici după 6 zile nu a sunat"

 Cica Cristina
.

Petre Roman a lipsit de la ziua de naștere a nepoatei sale, Iza. Fiica lui, Oana Roman, nu trece prin cele mai bune momente, după divorțul de Marius Elisei, însă se străduiește să facă ce e mai bine pentru fiica ei. I-a organizat ziua de naștere, însă de la petrecere a lipsit tatăl său, care nici măcar nu a sunat pentru a-și felicita nepoata. Care este, la momentul actual, relația politicianului cu fiica sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Micuța Iza, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a împlinit recent 7 ani. De dragul ei, părinții s-au reunit și a avut parte de o petrecere cum și-a dorit. Marele absent de la eveniment a fost bunicul din partea mamei, politicianul Petre Roman.

Oana-Roman-1Oana-Roman-1

Oana Roman: „Tatăl meu nu a sunat de ziua Izei'

Oana Roman a vorbit deschis despre tatăl său și care este relația cu el în această perioadă. Conform spuselor sale, este posibil ca Petre Roman să fi uitat de ziua Izabelei, dat fiind că nu a sunat nici în acea zi, dar nici ulterior pentru a-i face urările de rigoare.

Invitată la Xtra Night Show, vedeta nu a evitat subiectul, subliniind că nu poate obliga pe nimeni, până la urmă, să facă un anumit lucru, cu atât mai puțin să vină la ziua fiicei sale.

„Cine n-a vrut, n-a vrut. Nu poți să obligi pe nimeni. Tatăl meu nu a sunat de ziua Izei. Nu am nicio explicație. Poate a uitat, dar nici după 3-6 zile nu a sunat. Eu am o problemă. În momentul în care simt că niște oameni pe care eu îi iubesc foarte mult nu reușesc să fie în aceeași zonă cu mine, din punctul asta de vedere, îmi văd de drumul meu', a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman: „Îl iubesc foarte mult pe tata'

Desigur, situația nu i-a picat deloc bine, însă Oana Roman susține că nu are de ce să altereze sentimentele pe care i le poartă tatălui său. A subliniat că îi datorează multe și nu a uitat să menționeze cât de mult își iubește părintele.

„Nu îi sun să le reproșez nimic. Da, mai explodez și mai zic public niște chestii câteodată, dar eu îmi asum chestia asta. Nu mă îndepărtează, îi iubesc și țin la ei la fel de mult și dacă nu m-au sunat și nu au venit, și dacă au uitat. Nu știu dacă e durere. Îl iubesc foarte mult pe tata. Îi datorez foarte mult. Mai sunt oameni care nu au fost la ziua ei și în general', a mai spus Oana Roman.

Citește și: Oana Roman a izbucnit în plâns, după divorț:”Copilul ăsta ce vină are?”

Citește și: Reacția lui Petre Roman, după ce a aflat că Oana divorțează de Marius Elisei.Și-a dorit să-i împace

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat.O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Citește și: Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei:„Am redus ieșirile, fac și vaccinul'/ EXCLUSIV

Oana Roman: „Nu pot ține supărare'

Oana Roman susține că nu poate ține supărare, mai ales atunci când vine vorba despre persoanele dragi. Faptul că Petre Roman a lipsit de la ziua Izabelei nu schimbă cu nimic sentimentele pe care le nutrește pentru tatăl ei.

„Îi iubesc la fel de mult, voi fi alături de ei la fel de mult. Așa sunt eu construită. Nu pot ține supărare, râcă. Niciodată nu am răspuns cu aceeași monedă', a conchis Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor

Oana Roman și Marius Elisei au îngropat securea războiului și s-au afișat împreună la ziua fiicei lor, Isabela. Au pozat ca o familie unită și fericită, astfel că micuța nu a simțit tensiunile din ultima perioadă.

Vedeta și fiica ei s-au asortat și au purtat rochii la fel. Isabela a fost foarte fericită la petrecerea de ziua ei, iar totul a ieșit așa cum și-a dorit. Oana Roman și Marius Elisei s-au străduit din plin pentru ca fetița lor să fie fericită.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton