Oana Roman, în costum de baie după ce a slăbit enorm. Cum s-a afișat la plajă: ”Mă simt perfect”

 Stamen Diana
.

Oana Roman s-a pozat în costum de baie, după ce a slăbit mai bine de 20 de kilograme. Proaspăt divorțată, vedeta a ales să-și petreacă ziua de naștere într-o vacanță de neuitat în Egipt. Refuzată de Marius Elisei, Oana nu a plecat singură în concediu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a făcut multe eforturi să scape de kilogramele în plus și este într-o continuă transformare. Oana Roman a pozat în costum de baie, după ce a slăbit mai bine de 20 de kilograme. Fiica lui Petre Roman a împlinit 45 de ani și a decis să-și petreacă ziua de naștere într-un loc cu totul inedit.

Oana-Roman-8-2Oana-Roman-8-2

Oana Roman a plecat în vacanță, în Egipt, cu Vica Blochina, cu care se certase în urmă cu puțin timp. Se pare că cele două au îngropat securea războiului și au plecat împreună în concediu și și-au luat și copiii.

'Azi a fost un vis. O zi perfecta. Si încă nu s-a terminat. Sunt recunoscătoare pentru tot. Si pentru ca imi este imposibil sa răspund fiecăruia, vă mulțumesc aici pentru toate mesajele și urările. Ma simt binecuvântată. 45 e probabil vârsta ideala. Ma simt perfect', a spus Oana.

Oana Roman se pozează mândră în costum de baie și încarcă fotografiile pe rețelele de socializare, unde primește o mulțime de comentarii și felicitări pentru ambiția pe care a avut-o.

Citește și: Ce face Marius Elisei după ce a refuzat să plece cu Oana Roman și fiica lor în vacanță

Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită la trei luni după divorț! Oana Roman: „A refuzat să meargă în vacanță cu mine și cu Isa”

Citește și: Oana Roman, declarație surprinzătoare despre Marius Elisei la o lună după divorț. „Dacă vrea să mai facă un copil…'

Citește și: Oana Roman, după divorțul de Marius Elisei: „Nu a existat nici un partaj”. Cum a reacționat Mioara Roman

Marius Elisei a refuzat să meargă în vacanță cu Oana Roman și fiica lor

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit pe cale amiabilă în urmă cu câteva luni și au decis să facă ce este mai bine pentru fiica lor. Vedeta a precizat că vrea ca el să facă parte în continuare din viața Isei.

Lucrurile par să se fi schimbat totuși de când Marius Elisei are o nouă iubită. Bărbatul și-a refăcut viața după căsnicia eșuată cu Oana Roman și de atunci a refuzat-o nu doar pe Oana, ci și pe fiica lui. Fetița și mama ei i-au propus să meargă cu ele în vacanță în Egipt, cu ocazia zilei de naștere a Oanei, iar Marius ar fi refuzat categoric.

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.’ A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are pe cineva’, a spus Oana Roman, la Xtra Night Show.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton