Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei după divorț: ”Suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți”

 Stamen Diana
.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat pe cale amiabilă, la notar, însă continuă să fie o familie. Vedeta a fost invitată într-o emisiune TV, unde a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fetiței sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce Oana Roman a declarat că Marius Elisei a refuzat să meargă cu ea și fiica lor în vacanță, în Egipt, acum vedeta spune cum decurge relația lor după divorț. Se pare că bărbatul nu este atât de indiferent cu familia lui și se oferă să le ajute de fiecare dată când au ocazia. Oana Roman a declarat că Marius Elisei a fost cel care le-a dus la aeroport pentru a pleca în vacanță și tot el a fost cel care le-a luat.

oana-romoana-rom

Deși au divorțat în urmă cu câteva luni, Oana Roman și Marius Elisei au păstrat o relație de prietenie de dragul fetiței lor. Bărbatul sare în ajutorul vedetei de fiecare dată când aceasta are nevoie, iar ea are numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț.

„Și când am plecat, tot el ne-a dus, dimineață. Săracul, nu a dormit toată noaptea. Apoi a venit și ne-a luat de la aeroport, m-a ajutat să duc bagajele în casă. Mi se pare că e o normalitate și sunt foarte fericită că putem să avem o relație super ok. Ne-a dus acasă, a stat un pic cu noi. Noi suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Eu sper să rămânem cât mai mult timp așa, să fim prieteni, să putem vorbi, să colaborăm, să o creștem pe Izabela. Își îndeplinește îndatoririle de tată foarte bine, în continuare el mă ajută.', a spus Oana Roman la Antena Stars.

Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită la trei luni după divorț! Oana Roman: „A refuzat să meargă în vacanță cu mine și cu Isa”

Citește și: Momentul adevărului! Câți centimetri în talie are Oana Roman, după ce a slăbit: s-a măsurat în direct!

Citește și: Marius Elisei, despre divorțul de Oana Roman: „Fetița știe că suntem certați, nu divorțați”. Ce se întâmplă cu afacerea cuplului

Citește și: Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 kg

Marius Elisei are o nouă iubită, după divorțul de Oana Roman

Marius Elisei și-a refăcut viața după divorțul de Oana Roman și de atunci a refuzat-o nu doar pe vedetă, ci și pe fiica lor, Isa. Fetița și mama ei i-au propus să meargă cu ele în vacanță în Egipt, cu ocazia zilei de naștere a Oanei, iar Marius ar fi refuzat categoric. Cea care a făcut public că Marius Elisei ar avea o iubită este chiar Oana Roman.

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.’ A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are pe cineva', declara Oana Roman, la Xtra Night Show.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton