Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: "Ne-am despărțit de foarte multe ori"

 Cica Cristina
.

Oana Roman și Marius Elisei nu s-au mai afișat împreună pe rețelele de socializare în ultima perioadă, fapt ce a ridicat semne de întrebare în rândul multora. Mai sunt sau nu împreună? Oana Roman a decis să pună punct speculațiilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dat fiind că aparițiile lor împreună au fost tot mai rare, mulți și-au pus serioase semne de întrebare privind statusul relației în cazul Oanei Roman și a lui Marius Elisei.

După mai multe speculații pe marginea acestui subiect, Oana Roman a decis să rupă tăcerea cu privire la relația pe care o are la acest moment cu tatăl copilului ei.

Oana-Roman-si-Marius-Elisei-1Oana-Roman-si-Marius-Elisei-1

Oana Roman: „Ne-am certat de foarte multe ori”

A organizat o sesiune de întrebări pe Instagram și a răspuns sincer. Vedeta a recunoscut că s-a certat de mai multe ori cu Marius Elisei, că au ajuns chiar și la despărțire și că viața lor este ca un carusel.

„Ne-am certat de foarte multe ori, ne-am despărțit de foarte multe ori și la fel de multe ori ne-am împăcat. Așa e viața noastră, ca un carusel', a spus Oana Roman.

De ce apare Marius Elisei rar pe rețelele de socializare

De asemenea, a fost întrebată și de ce nu se afișează cu soțul ei pe rețelele de socializare, având în vedere cât de activă este ea. Oana Roman a ținut să lămurească că lui Marius Elisei nu îi place să petreacă timp pe rețelele sociale.

„El nu este mare fan rețele sociale și nu apare pentru că nu-i place, pur și simplu', a transmis fiica lui Petre Roman.

Citește și: Se reaprinde scandalul? Oana Roman, mesaj dur către Oana Zăvoranu:„Brânză bună în cel mai prost burduf de câine'

Citește și: Clipe de panică pentru Oana Roman, după ce fiica ei a înghițit heliu:”S-a prăbușit la pământ. O neatenție de 30 de secunde poate costa mult”

Citește și: Bianca Drăgușanu mărturisire neașteptată despre viața ei amoroasă actuală:„Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă'

Citește și: Sorin Ovidiu Vântu, la partaj cu fosta soție la 19 ani de la divorț!Ce avere au de împărțit

Oana Roman și Marius Elisei au făcut terapie de cuplu

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație cu suișuri și coborâșuri și s-a spus chiar că au fost de multe ori pe punctul de a divorța. Chiar și Oana a recunoscut la un moment dat că relația lor nu mai funcționează, însă că încearcă să păstreze o relație civilizată de dragul fetiței lor.

La scurt timp au plecat într-o călătorie cu fiica lor, Isa, iar la întoarcere Oana Roman a lămurit situația.

„Eu și cu Marius continuăm să fim o familie pentru că și el și-a dorit lucrul ăsta. Ne-am dorit amândoi… Nu este o rușine să mergi la terapie de cuplu', a spus Oana Roman.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton