O polițistă din Buzău s-a împușcat mortal cu arma din dotare. A fost găsită de soțul ei, într-o baltă de sânge

 Raiciu Adriana
.

Cecilia, o tânără polițistă din Buzău, s-a împușcat mortal cu arma din dotare, în această dimineață, 31 octombrie. Tragedia a avut loc după ce și-a dus cei doi copii la școală, s-a întors acasă și și-a pus planul în aplicare. Femeia a fost găsită fără suflare de soțul ei, în casă, într-o baltă de sânge.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Un nou caz șocant! După ce un ofițer al Poliției Dej s-a împușcat în cap la câteva minute după ce a ajuns la locul de muncă, în fața colegului său, o altă polițistă și-a pus capăt zileleor în același mod. Cecilia, în vârstă de 36 de ani, lucra, în prezent, la Secția de Poliție Rurală Mărăcineni. Nimeni nu a prevestit ceea ce avea să se întâmple, mai cu seamă că femeia nu dădea semne că avea vreo problemă la muncă sau în familie.

312491537_8218456568229516_9041040609843174360_n312491537_8218456568229516_9041040609843174360_n

În dimineața zilei de 31 octombrie, după ce și-a dus cei doi copii la școală, Cecilia s-a întors acasă și și-a pus planul în aplicare. A scos arma din dotare și s-a împușcat, fiind găsită fără suflare chiar de soțul ei.

Citește și: Ce spunea Paula Seling despre căsnicia cu Radu Bucura și copii, acum două luni:„Am datoria de a transmite mai departe tot ce am primit’ / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, este însărcinată:'Avem foarte mari emoții'

Citește și: Raluca Lăzăruț a născut un băiețel. Fosta prezentatoare TV a devenit mamă pentru a doua oară

Citește și: Larisa Udilă a fost înșelată de soțul ei. Cum a descoperit infidelitatea:L-am prins. Ce era acolo…

O polițistă din Buzău s-a împușcat mortal cu arma din dotare

Poliția, dar și echipa de salvare au fost trimise la fața locului, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru Cecilia, fiind declarat decesul.

Surse din anchetă spun că femeia ar fi avut o discuție aprinsă cu soțul ei, pe fondul geloziei acestuia, chiar înainte cu o zi de tragedie. De asemenea, pe contul de socializare al femeii au apărut mai multe imagini cu ea de la o petrecere, în care părea fericită.

După moartea polițistei, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual (SNPPC) a transmis un comunicat în care precizează faptul că salariile mici, stresul, dar și orele suplimentare îi face pe oamenii legii să apeleze aceste gesturi șocante.

'Efectele unui stat eșuat care a ucis și ultima speranță de viață a polițiștilor! Numărul polițiștilor uciși în timpul sau în legătură cu serviciul și al celor care s-au sinucis depășește cu mult decesele din teatrele de operații în care a luptat România! Salarizare precară, stres, ore suplimentare, deficit de personal 20.000 polițisti, lipsă totală de predictibilitate și respect al carierei polițistului. Dumnezeu sa ii ierte pe colegii nostri!', a transmis SNPPC, din Ministerul Afacerilor Interne.

Ce a postat polițista pe Facebook înainte de a se împușca

Polițista din Buzău a lăsat în urmă doi copii, iar postările ei din seara precedentă nu dădeau nimic de bănuit.

Potrivit Observator, surse din interiorul anchetei au dezvăluit că poliţista postase pe Facebook mai multe fotografii de la o petrecere la care a fost cu nişte prietene, chiar în seara dinaintea tragediei. Totuși, după acea petrecere, Cecilia ar fi avut o discuție aprinsă cu soțul ei, din cauza geloziei acestuia.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton