O mai ții minte pe Valerie din Beverly Hills 90210? Tiffani Thiessen este aproape neschimbată, la 46 de ani

 Cica Cristina
.

Personajul Valerie Malone din Beverly Hills, 90210 le-a rămas întipărit multora în minte, actrița Tiffani Thiessen făcând furori la vremea respectivă și în rolul lui Kelly Kapowski din Salvați de clopoțel! Anii au trecut și surpriză… vedeta nu s-a schimbat prea mult! Iată cât de bine arată la 46 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tiffani Thiessen pare să fi descoperit elixirul tinereții, dat fiind că trecerea timpului nu a lăsat aproape deloc semne pe chipul său. Au trecut aproape trei decenii, iar actrița s-a menținut într-o formă de invidiat.

Acesta este probabil și motivul pentru care nu a intrat într-un con de umbră, precum alte colege de-ale sale! Vedeta a fost distribuită într-o serie de seriale și filme dintre care amintim American Housewife, White Collar, What About Bria, Pandemic, Everything But the Girl, Good morning, Miami. În 2015, a devenit vedeta propriului reality-show, intitulat Dinner at Tiffani’s.

Citește și: Foto RARE! O mai ții minte pe Cristiana Răduță, cea mai sexy artistă la începutul anilor 2000?Cum arăta atunci și cum arată acum

„Am iubit gastronomia de mică și am petrecut mult timp alături de mama, bunica și mătușa mea în bucătarie. Mi-am dat seama că mi-ar plăcea sa am o emisiune care să se rotească în jurul acestei pasiuni și asa a luat naltere Dinner at Tiffani’s”, a declarat vedeta despre proiectul ei de suflet.

Frumoasa brunetă parcă a oprit timpul în loc, afișând în continuare nu doar un chip aproape fără de cusur, dar și un trup pe măsură. Unul dintre secretele sale ar fi că obișnuiește să mănânce cam aceleași lucruri în fiecare zi, cu mici variații.

Citește și: Îți mai amintești cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile estetice?E de nerecunoscut

Tiffani Thiessen este căsătorită de 15 ani cu Brady Smith

Și în plan personal lucrurile par să meargă bine pentru frumoasa brunetă. este căsătorită de mai bine de 15 ani cu actorul american Brady Smith, iar împreună au doi copii: Holt Fisher, în vârstă de 5 ani și Harper Renn – de 10 ani.

„Ne simțim foarte norocoși că avem familia pe care o avem. Dar ne oprim aici’, a precizat actrița pentru revista Closer, menținaând că ea și soțul ei nu-și mai doresc copii.

Citește și: Îl mai ții minte pe Narcis Ianău, finalistul primului sezon Românii au Talent?Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 25 de ani

Vedeta se simte bine în pielea ei, este fericită și împlinită, iar printre atâtea preoecupări a găsit timp cu soțul ei să lanseze pe piață și o carte pentru copii, în 2018., potrivit libertateapentrufemei.ro.

Studio Film and Publicity StillsStudio Film and Publicity Stills

Sursa foto: Hepta, Libertatea pentru femei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton