O mai ții minte pe Selena de la Candy? Unde locuiește și cum își câștigă acum existența blonda

 Oana Popoiag
.
Selena CandySelena Candy

În anii 2000 făcea senzație alături de colegele ei din trupa Candy, Giulia Anghelescu și Claudia Pavel, însă după destrămarea trupei și o scurtă carieră solo, despre Selena nu s-a mai auzit nimic. Blonda a ales să plece din România în urmă cu șapte ani, alegând Marea Britanie.

În anii 2000 era singura blondă din trupa Candy și făcea senzație alături de colegele de trupă, Giulia Anghelescu și Claudia Pavel (înlocuită ulterior de roșcata Monica Andrei). Dacă după destrămarea trupei fostele colege au continuat să rămână în atenția publică prin carierele solo, Selena a ales alt drum.

Selena ex Candy a schimbat și țara și meseria

După o scurtă carieră pe cont propriu în România, blonda a luat în urmă cu circa șase ani decizia de a se muta în Marea Britanie, la Londra. Se pare că, deși curajoasă, decizia sa de a schimba țara a fost de bun augur. Selena continuă să își fructifice pasiunea pentru muzică în Anglia, performând la diverse evenimente private, dar în plus lucrează în domeniul organizării de evenimente.

În 2012, Selena a plecat în Marea Britanie ca membră a trupei Hot Casandra, unde a fost cooptată de iubitul său de la vremea aceea, Paul Ballo.

Iată ce declara Selena pentru Metropotam la circa doi ani după ce s-a stabilit la Lodra: 'Mi-am dorit dintotdeauna să locuiesc într-o altă țară, să văd cum este. Pur și simplu, am plecat, fără să mă gândesc prea mult. Acum Londra aproape ca a devenit orașul meu. Îmi place că nu se fumează nicăieri în localuri, în schimb poți bea liniștit un cocktail la un musical. E un oraș minunat, dar greoi pentru mulți. Eu însă îi sunt foarte îngăduitoare.'

Foto: Instagram, arhiva VIVA! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton