O mai ții minte pe Samantha Fox, sex-simbolul anilor '80? Cum arată și ce face la 54 de ani: și-a asigurat sânii cu un milion de dolari

 Cica Cristina
.

Samantha Fox făcea senzație în anii ’80! Bustul ei generos și ipostazele în care poza încingea imaginația bărbaților. Iată cât de mult s-a schimbat și cum arată la 54 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Samantha Fox sucea mințile bărbaților în anii ’80 și atrăgea atenția cu pieptul voluptos, pe care de altfel și l-a asigurat pentru fabuloasa sumă de un milion de dolari.

Anii au trecut, iar Samantha Fox în vârstă de 54 de ani nu și-a pierdut farmecul. Vedeta se menține în formă și acum duce un trai liniștit în Essex, estul Marii Britanii.

Samantha Fox, care nu a ascuns că este lesbiană, trăiește cu partenera sa de viaţă, Linda Olsen, cu 9 ani mai tânără. Norvegiana are doi copii, pe care îi crește împreună cu artista.

În urmă cu cinci ani, Samantha Fox a trăit durerea vieții ei: fosta ei parteneră a murit. Myra Stratton avea 55 de ani, când a fost răpusă de cancer.

Samantha Fox susținea că Myra, care i-a fost manager timp de 16 ani, îi era și sufletul ei pereche.

Cum se menține Samantha Fox în formă

Samantha Fox are 54 de ani, dar încă se menține în formă. Vedeta a dezvăluit și secretele siluetei sale. Mizează pe un stil de viață sănătos, consumând foarte multe legume și fructe.

De asemenea, evită să consume carne și nu mânâncă aproape deloc dulciuri. De asemenea, face mult sport în fiecare zi: aleargă și face gimnastică.

Cum s-a lansat Samantha Fox

Samantha Fox a câștigat notorietate după ce a apărut în ziarul The Sun, îmbrăcată sumar fiind. S-a bucurat de un succes uriaș, ceea ce a determinat-o să renunțe la școală.

Samantha-Fox-1Samantha-Fox-1

În perioada sa de glorie, Samantha Fox a fost un adevărat fenomen. Băieţii îşi schimbau numele după ea, în Sam Fox, iar ea le dădea autofgrafe pe frunte. Alţii îşi făceau tatuaje cu chipul ei.

Citește și: Actorul Gabriel Garko, sex simbolul Italiei, recunoaște că este homosexual:„Am avut 11 ani o relaţie secretă cu un bărbat!

Citește și: A fost sex-simbolul anilor ’90, dar acum este de nerecunoscut!Cât de mult s-a schimbat Antonio Banderas și cum arată la 60 de ani

Citește și: Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și… secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu:„Am crescut unul alături de celălalt'/ INTERVIU

Citește și: Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei, după multe scandaluri și amenințări:„Ne înțelegem bine'

Diva a pozat și în Playboy și a câștigat destui de mulți bani încât să-și permită să-și asigure sânii pentru un milion de dolari. Samantha Fox ar avea o avere estimată la 20 de milioane de dolari, potrivit Click.

De-a lungul timpului, s-a iubit cu bărbați celebri, printre ei numârându-se australianul Peter Foster sau Paul Stanley de la trupa Kiss. 

Sursa foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton