O mai ții minte pe Miranda din Sex and the City? Cum arată Cynthia Nixon la 54 de ani

 Cica Cristina
.

Imposibil să o fi uitat pe simpatica roșcată din Sex and the City, care nu se sfia niciodată să spună adevărul, indiferent de circumstanțe. Au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, iar Cynthia Nixon a trecut prin multe! Iată cum arată la 54 de ani!

Actrita Cynthia Nixon a devenit celebră după rolul din Totul despre sex, dar mai este cunoscută și pentru apariția în Hannibal sau în Warm Springs, fiind nominalizată de cinci ori la Globul de Aur.

În ceea ce privește viața personală, multe schimbări s-au petrecut. Are doi copii cu Danny Mozes: Samuel Joseph Mozes, Charles Ezekiel Mozes. Cei doi s-au despărțit însă, iar Cynthia Nixon a început o relație în 2003 cu o femeie. S-au logodit în urmă cu 8 ani, iar apoi Cynthia Nixon și partenera ei de viață, Christine Marinoni, s-au căsătorit în New York. Împreună au un băiețel, născut de Christine, care a primit numele Max Ellington Nixon-Marinoni.

Am fost cu bărbați toată viața mea și nu m-am îndrăgostit niciodată până atunci de o femeie. Însă, când mi s-a întâmplat una ca asta, n-a fost deloc ciudat', a precizat Cynthia în urmă cu câțiva ani.

Cynthia Nixon s-a implicat în politică

Cynthia Nixon are o carieră de succes. Totuși, nu s-a limitat doar la actorie, ci a intrat chiar și în politică, candidând pentru postul de guvernator al statului New York. Și-a motivat decizia prin dragostea pentru New York, devenind astfel adversara lui Andrew Cuomo. Nu a câștigat alegerile, însă nici nu și-a regretat o clipă decizia, după cum chiar ea a susținut: „Multe persoane încă mai vin la mine și îmi spun:„ Am votat pentru tine'. Am acandidat să câștig. Am sperat să câștig. Am făcut tot ce am putut pentru a transforma în realitate această posibilitate'.

Candidatura ei a pus accent pe reformele în educație, actrița fiind cunoscută ca activistă în acest demeniu în New York: „Sunt mândră că am absolvit o școală publică și sunt și mai mândră că și copiii mei merg la o școală publică. Mi s-au oferit șanse pe care copiii newyorkezi de astăzi nu le au. Liderii noștri ne dezamăgesc. Suntem acum cel mai inegal stat din țară, cu bogații uriașe, dar și sărăcie extremă” , declara ea la acel moment, potrivit ziare.com.

Sex and the City (2008) – filmstillSex and the City (2008) – filmstill

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton