O mai ții minte pe Miki de la K-pital? Cum arată și cu ce se ocupă la 20 ani de la destrămarea trupei

 Oana Pantazi
.

Miki de la K-pital, mai puțin cunoscută sub numele din buletin – Mihaela Marinache – a ieșit din lumina reflectoarelor după destrămarea trupei, însă artista continuă să cânte. Iată cum arată și cu ce se ocupă acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La sfârșitul anilor 1990, Miki de la K-pital făcea furori alături de trupa ei și nu era tânăr să nu le cunoască piesele, dar iată că, după destrămarea trupei, artista nu s-a mai bucurat de același succes și a intrat într-un con de umbră.

Cu toate acestea, Mihaela Marinache a continuat să cânte, chiar dacă mai low profile. După 2002, a lansat alte trei albume pe cont propriu, însă succesul nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Acum, la 47 de ani, Miki încă urcă pe scenă și se bucură de succes. În paralel, are și o mică afacere, născută tot din pasiune.

1Miki-de-la-K-pital-si-partenerul-ei-683×10241Miki-de-la-K-pital-si-partenerul-ei-683×1024

Miki de la K-pital nu a renunțat la cântat

Deși au trecut aproape două decenii de când cânta cu trupa, Miki de la K-pital este aproape neschimbată. Singura diferență este că a renunțat la culoarea părului pe care o știau fanii ei, trecând la o nuanță de blond mult mai prietenoasă.

Chiar dacă în ultimii ani a apărut destul de rar la TV, Mihaela Marinache încă susține concerte care se bucură de succes. Mai mult, artista și-a descoperit o pasiune nouă – acum are un magazin online de bijuterii, pentru care creează brățări și accesorii hand made, conform Cancan.

„Nu mai sunt de mult timp la K-Pital. Aşa m-a cunoscut lumea şi chiar îmi pare foarte bine. Eu sunt Miki, aceeaşi. Mi-am schimbat culoarea părului. Acum am trupă live. (…) am făcut o pauză de la monden. Eu din muzică trăiesc, nu aveam cum să stau deoparte. Am fost la petreceri private, nu am mai ieşit public. Cânt şi cover-uri, şi populară, de toate. Am trupă live', spunea Miki de la K-pital la emisiunea Xtra Night Show.

Citește și: Marius Crăciun, câștigătorul Ferma 2019, nou concurent Survivor? Ce alte vedete mai sunt pe lista de viitori concurenți

Citește și: Simona Hapciuc, despre alianțele de la Survivor. Ce a rugat-o Jador, în secret: „A văzut că nu ne poate influența

Citește și: Cătălin Moroșanu, acuzații grave la adresa lui Culiță Sterp, la Survivor: „Adevăratul om care…”

Citește și: Răzvan Fodor, noul prezentator la Chefi la Cuțite, în locul Ginei Pistol? Ce legătură există între el și cei trei chefi

Artista a mărturisit că nu s-a lăsat de cântat, ci a renunțat doar la viața mondenă.

„Am avut o pauză mondenă, cum ar veni, și de TV. Dar eu activitate muzicală am avut. Am făcut o pauză pentru că nu prea îmi găseam locul în lumea asta, pe TV, ce se întâmpla, cum se întâmpla. În toată această perioadă am cântat, doar că nu am apărut la televizor. Atâta tot. Mi-a lipsit showbiz-ul', spunea Miki, în urmă cu câțiva ani, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Nu aș vrea nuntă mare”

Și pe plan personal lucrurile merg bine pentru Miki de la K-pital. De aproape 18 ani, artista trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Răzvan Constantinescu, iubitul ei, cu care, se spune, s-ar fi logodit cu doi ani în urmă.

Toată lumea are impresia că suntem căsătoriți. Nu suntem. Suntem împreună, ne e bine și atât. Nu aș vrea nuntă mare, ceva mic, restrâns. Au fost cereri în căsătorie… N-a fost să fie la noi un copil. Avem animăluțe‘, Mihaela Marinache, în urmă cu ceva vreme în urmă, la PRO TV.

Artista a declarat cu alte ocazii că Răzvan este cel care aduce echilibrul în familie și este chibzuit atunci când vine vorba despre cheltuieli.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton