O mai ții minte pe Mel C de la Spice Girls? Cum arată la 46 ani: este de nerecunoscut fără machiaj

 Cica Cristina
.

Au trecut 26 de ani de când trupa Spice Girls făcea senzație. La vremea respectivă, toată lumea își dorea să fie la curent cu ce fac Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm sau să asculte fiecare melodie lansată. Anii au trecut și știm tot mai puține lucruri despre fetele din trupă. Iată cum arată Mel C la 46 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Melanie Chisholm sau Mel C cum era cunoscută în trupa Spice Girls este o cântăreață, compozitoare, actriță, dar și femeie de afaceri. S-a remarcat în mai multe roluri ca actriță și și-a continuat cariera solo, după destrămarea trupei în cadrul căreia a devenit celebră.

Citește și: Chef Sorin Bontea spune adevărul despre relația cu Răzvan Fodor și cu Speak, după Asia Express:„El e nașul, iar eu le gătesc la nuntă'/ EXCLUSIV

La 46 de ani, Mel C susține că i-a luat mult timp să-și împace anxietățile legate de identitatea sa. În toate melodiile sale, de la debutul solo din 1999, a cântat despre problemele legate de acceptarea de sine.

Mel C: „Am avut o carieră incredibilă”

Între timp, a învățat să se aprecieze mai mult și să se accepte exact așa cum este, refuzând să se schimbe în conformitate cu așteptările altcuiva, sărbătorind diferențele și lucrând tot mai mult la iubirea de sine.

Citește și: George Burcea a mărturisit motivul pentru care nu i-a spus Vivianei Sposub „Te iubesc', la Ferma:„Am fost total depășit'

Uneori simțeam că nu sunt suficient de deschisă, că nu sunt suficient de amuzantă, că nu sunt suficient de bună. M-am mai gândit și am analizat totul și am ajuns la concluzia că sunt suficient de bună și am avut o carieră incredibilă. Este timpul să mă accept cu adevărat, cu tot cu defecte„, a spus Mel C, potrivit Guardian.

Celebrity social media photos!Celebrity social media photos!

Cum se menține Mel C în formă

De curând, vedeta a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Londra, fără pic de machiaj. Îmbrăcată sport și naturală, vedeta a fost greu de recunoscut. Mel C, însă, arată foarte bine și nu își arată deloc vârsta.

Citește și: O mai ții minte pe Emma Bunton de la Spice Girls? Cum arată la 44 de ani:”M-am schimbat mult de când am copii”

Mel C a recunoscut că a suferit o tulburare de alimentație în adolescență, motiv pentru care acum duce un stil de viață sănătos: „Respect regula 80/20 ce presupune să mănânc sănătos de-a lungul săptămânii, iar la sfârșit de săptămână sunt mult mai relaxată', susținea ea într-un interviu.

De asemenea, pentru a se menține în formă, Mel C face mult sport. Adoră să facă yoga: „Conexiunea minte-corp este foarte puternică.', a mai spus ea.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton