O mai ții minte pe Marinela Nițu, bruneta fatală a lui Miron Cozma? Ce face și cum arată la 5 ani de la despărțirea de Luceafărul Huilei

 Oana Popoiag
.
Marinela Nițu și Miron CozmaMarinela Nițu și Miron Cozma

Ani de zile, povestea de dragoste dintre Marinela Nițu și Miron Cozma a făcut deliciul presei mondene. După despărțirea de Luceafărul Huilei, însă, în 2014, bruneta fatală parcă a intrat în pământ. Iată cu ce se ocupă acum Marinela și cum a ajuns să arate la aproape 50 de ani.

În urmă cu aproape zece ani, Marinela Nițu era pe cai mari. Miron Cozma era unul dintre cei mai invidiați bărbați pentru bruneta fatală pe care o avea lângă el și pe care, în 2011, a luat-o de nevastă printr-o ceremonie religioasă. Marinela era una dintre cele mai urmărite starlete din showbiz, grație relației cu Luceafărul Huilei, dar și calităților cu care a fericit-o Mama Natură, plus ajustările făcute în cabinetul medicului estetician. Prea multe la număr, după cum sunt de părere mulți.

În 2014, însă, după o relație intensă de 12 ani, Marinela și Miron au decis să încheie relația. De atunci, bruneta parcă a intrat în pământ, căci nu s-a mai auzit nimic de aceasta. Se pare că Marinela a decis să se mute la Brașov, acolo unde locuiesc părinții săi, având din când în când evenimente la care participă în calitate de solistă.

'Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă', a declarat la un moment dat pentru Click! Miron Cozma, după despărțirea de brunetă.

Foto: Libertatea, Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton