O mai ții minte pe Lavinia Miloșovici? Cu ce se ocupă și cum arată la 44 de ani gimnasta care a luat 10 la Jocurile Olimpice

 Cica Cristina
.

Marea gimnastă Lavinia Miloșovici, care a luat nota zece la Jocurile Olimpice, după Nadia Comaneci, a împlinit 44 de ani! Iată cum arată astăzi marea sportivă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Miloșovici este una dintre cele mai valoroase gimnaste române din anii ’90. Cu 19 medalii mondiale și olimpice, au trecut mai bine de zece ani de când s-a retras din gimnastică. Lavinia Miloșovici a împlinit 44 de ani și este în prezent antrenoare la Lugoj, orașul natal.

Lavinia Miloșovici este din Lugoj, iar talentul și dragostea pentru sport le-a moștenit de la părinți. Mama sa, Ildiko, a fost jucătoare de volei, în timp ce tatăl său a fost luptător de lot național.

Citește și: Maria Constantin și noul iubit s-au mutat împreună. Cântăreața a spus adevărul despre el:„A mai fost căsătorit'

„Milo” mergea încă de mică cu tatăl său la sala de sport. A cunoscut gustul gimnasticii de la o vârstă fragedă. Soții Isar, antrenori de gimnastică, au fost cei care i-au insuflat dragostea pentru acest sport, iar părinții au sprijinit-o în acest demers. Și nu au regretat! Lavinia Miloșovici a primit a doua notă de 10 la Jocurile Olimpice de la Barcelona, fiind ulima până în prezent. Prima notă de 10 i-a fost acordată Nadiei Comaneci.

Citește și: Carmen Grebenișan și Alina Ceușan se înrudesc:„Eu și logodnicul meu vom boteza băiețelul Alinei' / EXCLUSIV

Drama Laviniei Miloșovici

În urmă cu 12 ani, Lavinia Miloșovici a trăit cea mai mare durere din viața unei femei și a unei mame: și-a pierdut copilul. Fetița sa în vârstă de 4 ani a murit din cauza unei boli a sistemului nervos.

Micuța s-a născut prematur, cu o greutate de 1,1 kg, în primăvara anului 2008 și a fost diagnosticată cu o afecţiune a Sistemului Nervos Central.

Lavinia Miloșovici și soțul ei au depus toate eforturile posibile pentru ca micuța să se facă bine. Astfel, au mers în China pentru o operație și un tratament de specialitate. Operația a decurs bine, iar lucrurile păreau să indice că există șanse de recuperare, potrivit ciao.ro.

Citește și: Fosta soție a actorului Jeremy Jackson, din Baywatch, de nerecunoscut!Loni Willison trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie

Lavinia-Miloșovici-1Lavinia-Miloșovici-1

„Denisa Miloşovici a acceptat transplantul pe 31 iulie, iar operaţia a decurs normal. Acum fetiţa este într-o stare foarte bună. Sperăm ca, în scurt timp, aceasta să se vindece', a susținut secretara medicului chinez care a realizat intervenția chirurgicală.

Din păcate, fetița Laviniei Miloșovici nu a rezistat, lăsând în urmă o mare rană în sufletul mamei sale, care nu s-a vindecat nici astăzi.

Lavinia Miloșovici mai are doi băieți: Cosmin Mihai, în vârstă de 8 ani și Andrei Nicolae, în vârstă de 4 ani.

Sursa foto: Profimedia, Captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton