O mai ții minte pe Julia Volkova, bruneta de la trupa t.A.T.u? A avut cancer, iar acum este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

 Cica Cristina
.

Julia Volkova s-a remarcat ca jumătatea de la t.A.T.u, alături de Lena Katina. Cele două fete făceau furori în urmă în urmă cu mai bine de 20 de ani, însă trupa s-a destrămat în 2011, iar fetele au luat-o pe drumuri diferite. Iată ce mai face acum Julia Volkova și cât de mult s-a schimbat în 10 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fetele de la t.A.T.u erau senzație în anul 2000, însă după destrămare, chiar dacă fiecare a încercat să atingă culmile succesului pe cont propriu, nu s-a mai putut. Se pare că rețeta câștigătoare a fost cât timp au format un duo.

În ciuda scandalurilor și acuzațiilor grave pe care și le-au adus una la adresa celeilalte, Julia Volkova și Lena Katina s-au mai reunit în 2014 pentru a performa la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală:„Eu mă îndrăgostesc tot timpul'. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

Julia Volkova și-a pierdut vocea pentru o perioadă

Rusoaica Julia Volkova are 35 de ani și s-a schimbat destul de mult, față de anii de debut. Asta și pentru că, în ultimii 10 ani a avut de luptat cu o boală perfidă și cruntă. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, consecințele în urma intervenției pentru a combate cancerul nu au fost deloc ușor de asimilat.

Citește și: De ce se ceartă Paul Diaconescu și George Burcea la Ferma:'Este duplicitar și n-am știut 10 ani'

În cei aproape 10 ani de când destrămat trupa, Julia Volkova s-a confruntat cu grave probleme. Artista a fost diagnosticată cu cancer tiroidian în urmă cu 6 ani. A ajuns pe masa de operație, și, din pricina unei erori medicale și-ar fi pierdut vocea, notează antena1.ro.

Astfel, a fost nevoită apoi să se supună mai multor tratamente complexe și alte două operații în Germania pentru a-și recăpăta vocea, însă fără succes. Abia după o intervenție în Seoul a reușit să-și revină și să-și recapete vocea.

Julia Volkova de la t.A.T.u are doi copii

În ceea ce privește viața personală, Julia Volkova de la t.A.T.u are doi copii cu omul de afaceri Parviz Yasinov: o fetiță Viktoria și un băiețel Samir.

Julia-Volkova-1Julia-Volkova-1

Cu toate că a avut numeroase relații cu bărbați, Julia Volkova a menționat în repetate rânduri că se simte atrasă și de femei. Îmi plac și fetele, și băieții. Chiar și soțul meu știe de trecutul meu în care am avut relații cu femei. Chiar de curând am avut o iubită pe care am plăcut-o mult', spunea ea într-un interviu.

Julia Volkova, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

Vedeta ține legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare, însă susțin că ar fi exagerat cu operațiile estetice.

Citește și: Cine este Melinda Cutur de la Chefi la cuțite.Are un fiu cu o boală genetică rară

Admiratorii îi apreciază calitățile vocale, însă sunt de părere că a întrecut măsura cu operațiile esetice și că arată ca o sperietoare'. Se pare că artista, în căutarea tinereții veșnice, a trecut de prea multe ori pragul medicului estetician și acum are un look nenatural.

Sursa foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton