O mai ții minte pe Izabella, cea mai controversată concurentă de la Big Brother? Transformarea este spectaculoasă, nu o mai recunoști!

 Oana Popoiag
.

În 2003, concurenții de la Big Brother făceau senzație în showbiz. Dintre aceștia, cea mai colorată apariție era Izabella, fata tunsă periuță, cu limbaj și atitudine provocatoare. Anii au trecut, iar Izabella și-a schimbat total nu doar stilul de viață, dar și lookul. Iată ce face și cum arată acum!

La începutul anilor 2000, show-ul fenomen 'Big Brother' ținea toții românii în fața televizoarelor, făcând audiențe uriașe. Emisiunea prezentată de Andreea Raicu și Virgil Ianțu a avut la vremea respectivă o audiență pe care puține dintre emisiunile de divertisment au mai atins-o de atunci încoace.

O mai ții minte pe Izabella de la Big Brother? S-a schimbat complet

Aventurile concurenților aleși după felurite profiluri psihologice era urmărite cu sufletul la gură, aceștia fiind propulsați ca adevărate vedete în 2003. În afară de Ernest, însă, niciunul nu a rămas în lumina reflectoarelor, alegând cu totul alte domenii.

Printre concurenți s-a remarcat nebunatica Izabella, un personaj evervescent și colorat, care a devenit rapid controversat în casa Big Brother, având atitudine, limbaj și look îndrăzneț. Inclusiv tunsoarea sa, 'periuță', făcea valuri, la fel ca și vestimentația. Izabella nu era deloc jenată de faptul că își desfășoară viața în fața întregii țării și a camerelor video ce o urmăreau 24 de ore din 24. Spre deosebire de colega ei, Violeta, de exemplu, care făcea duș purtând o pelerină.

În ciuda firii îndrăznețe și a dezinvolturii atât de necesare în televiziune, nebunatica Izabella nu a rămas în showbiz după ce a fost eliminată din Casa Big Brother. Nici măcar în București nu a rămas.

Anii au trecut, iar azi, la aproape 20 de ani de la încheierea show-ului, nu doar că duce o viață cu totul diferită, dar și-a schimbat complet lookul-ul, renunțând la tunsoarea băiețească în favoarea uneia feminine și la nuanța șaten în favoarea blondului. Izabella trăiește în Satu Mare, unde, conform Cancan, lucrează ca agent în cadrul Poliției de Frontieră.

Foto: Facebook, captură video Prima TV

Concurenții de la Big BrotherConcurenții de la Big Brother
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton