O mai ții minte pe Calista Flockhart, actrița din Ally McBeal? O boală aproape i-a distrus viața. Cum arată la 55 de ani!

 Oana Popoiag
.

În anii 2000, Calista Flockhart era cea mai populară vedetă de la Hollywood, iar serialul în care juca, Ally McBeal, a rămas în istoria televiziunii. Apoi, deși căsătorită cu Harrison Ford, actrița a intrat într-un con de umbră din care nu a mai ieșit. Totuși, aceasta nu a fost niciodată avidă de celebritate, pentru care a plătit cu propria sănătate, fiind în pericol de moarte din cauza anorexiei.

Anii 2000 nu ar fi fost la fel de savuroși fără serialul Ally McBeal și personajul jucat de Calista Flockhart, avocata ambițioasă și simpatică. După încheierea serialului, Calista, care devenise una dintre cele mai populare vedete de la Hollywood, a intrat brusc într-un con de umbră.

Actrița a început în 2003 o relație cu legendarul Harrison Ford, s-au logodit de Valentine’s Day în 2009, iar în 2010 s-au căsătorit. Așadar, în ultimii anii, singurele știri despre Calista au fost fie legate de relația cu celebrul actor, fie de diferența de vârstă dintre ei, de 22 de ani.

Calista Flockhart s-a luptat ani de zile cu anorexia

Cu toate că a intrat într-un con de umbră și nu mai are proiecte la Hollywood, Calista Flockhart nu a fost niciodată genul de persoană înnebunită după faimă, preferând să trăiască retrasă și să-și plimbe câinii îmbrăcată lejer decât să pășească gătită pe covorul roșu. În plus, anii de glorie au venit la pachet cu probleme de sănătate extrem de grave, stresul, orele lungi de filmare și presiunea punându-și amprenta asupra actriței.

În vremea în care filma pentru Ally McBeal, Calista s-a îmbolnăvit de anorexie. Deși în toate interviurile din vremea aceea, întrebată fiind de ce e atât de slabă, aceasta se apăra cu replica 'am oasele mici', ani mai târziu a recunoscut că suferea de anorexie, într-adevăr.

'Pe vremea aceea, eram îngrozitor de stresată, filmat câte 15 ore pe zi. Am început să mânânc din ce în ce mai puțin, să merg la sală din ce în ce mai des, să mă suprasolicit din toate punctele de vedere, făcându-mi praf sistemul imunitar. Pur și simplu, nu aveam timp să mănânc', a declarat mulți ani mai târziu Calista Flockhart.

Calista Flockhart din Ally McBealCalista Flockhart din Ally McBeal

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton