O mai ții minte pe actrița din "Valentina, grăsuța mea frumoasă"! Cum arată Natalia Streignard la 50 de ani

 Cica Cristina
.

Cine nu o mai ține minte pe simpatica grăsuță care a dat viață personajului Valentina într-una dintre cele mai urmărite telenovele? Natalia Streignard a împlinit de curând 50 de ani și arată splendid!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simpatica Valentina a suferit o serie de transformări în cadrul telenovelei: a slăbit spectaculos și a reușit să-l cucerească pe bărbatul care îi furase inima.

În realitate, actrița de telenovele nu prea s-a luptat cu kilogramele în plus, ci a avut mereu o siluetă de invidiat. S-a menținut perfect de-a lungul anilor și timpul nu prea și-a lăsat deloc amprenta asupra sa.

Citește și: Îl mai ții minte pe frumușelul din telenovela „Pisică sălbatică”?Cum arată Mario Cimarro la 49 de ani

Au trecut mai bine de 17 ani de la difuzarea telenovelei și totuși actrița nu s-a schimbat aproape deloc: are același tonul pozitiv, părul lung, naturală și un trup de invidiat.

După apariții de succes în câteva telenovele dintre care amintim La mjer de mi vida, Soledad, Legământul, vedeta a intrat într-un con de umbră, dedicându-se total familiei. Actrița a devenit între timp mamă a trei copii, acum în vârstă de 9, 5 și 3 ani: are doi băieți și o fetiță.

Citește și: Cum rezistă căsnicia cuplului Adda – Cătălin Rizea, în ciuda geloziei și a certurilor:„Amândoi suntem geloşi. Diferența este că eu recunosc'/ EXCLUSIV

„Mulți oameni m-au întrebat cum am făcut, pentru că sunt multe femei care după 38 de ani nu pot avea copii. Atunci aș dori să le transmit că nu trebuie să lase niciodată garda jos. Dumnezeu recompensează efortul și eu sunt o dovadă clară în acest sens.”, a precizat Natalia Streignard.

Natalia-Streignard-1Natalia-Streignard-1

Natalia Streignard a fost căsătorită cu Mario Cimarro

Natalia Streignard și Mario Cimarro s-au întâlnit pe platourile de filmare, în rolurile principale din telenovela La mujer de mi vida. S-au îndrăgostit și s-au căsătorit în 1999, după terminarea producției venezuelene.

Din păcate, simpatica actriță din Valentina, grăsuţa mea frumoasă nu s-a dovedit a fi „femeia vieții lui', dat fiind că cei doi au divorțat în 2006, după 7 ani de căsnicie.

Citește și: De ce a fost dată afară Viviana Sposub de la Antena 1 și cum a ajuns concurentă la Ferma, la PRO TV

Natalia și-a refăcut viața și s-a recăsătorit, la doi ani de la divorț, cu omul de afaceri Donato Calandriello, care a devenit și tatăl copiilor ei.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton