O mai știi pe Silvia De la Vegas, bomba sexy care cânta cu Daniel Robu? Și-a găsit dragostea vieții la 40 de ani și a fugit în America

 Oana Popoiag
.
Silvia De La VegasSilvia De La Vegas

Silvia Lăuneanu, cunoscută publicului drept Silvia De La Vegas, era în anii 2000 una dintre cele mai sexy artiste de la noi, ea devenind celebră alături de Daniel Robu. În ultimii ani, însă, parcă a înghițit-o pământul. Silvia trăiește acum la New York, alături de iubirea vieții ei, un alt roman stabilit în America, de care s-a îndrăgostit fulgerător.

Silvia Lăuneanu, consacrată ca Silvia De la Vegas, făcea furori în anii 2000 cu fizicul său și cu vioara, fiind prima solistă de la noi care a introdus în muzica pop vioara clasică. 11 ani a cântat alături de Daniel Robu în formula De La Vegas, după care nu s-a mai auzit absolut nimic de ea.

Silvia De La Vegas, poveste de dragoste ca la Hollywood!

Deși avea o relație stabilă în România, la începutul anului 2015 artista a lăsat în urmă totul pentru a o lua de la zero în America. Oricât de bruscă le-a părut apropiaților decizia Silviei, a fost, probabil chemarea destinului. Nici nu a ajuns bine la New York, că și-a întâlnit iubirea vieții, un fost pilot militar pe nume Sorin, cu aproape zece ani mai în vârstă decât ea. În timp record, cei doi s-au căsătorit, urmând ca la foarte scurt timp să devină părinții unui băiețel, Alexandru.

Despre provocările vieții de mama, Silvia Lăunean a dat detalii într-un interviu: 'În rolul de mămică mă simt teribil de… obosită. (râde) Toate mămicile cred că trec prin această fază. Am avut o sarcină ușoară, o naștere fără probleme, un bebe sănătos și totuși au fost momente în care am simțit că sunt depașită de situație. Din fericire nu am trecut prin depresie post-natala (se pare că este foarte frecventă) și mi-am păstrat pozitivismul, dar dacă nu ai ajutor este foarte greu. Noi, la New York, am fost singuri în primele luni. Fără bunici, fără bonă, am simțit din plin acest lucru. Am fost mamă full-time.'

Cât despre carieră, Silvia continuă să se ocupe de muzică la New York, dar a mai dezvoltat o mare pasiune pentru sport, devenind între timp instructor de fitness.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton