Nuntă în familia Beckham! La doar 21 de ani, Brooklyn a cerut-o în căsătorie pe Nicola Peltz, după 8 luni de relație: ”Promit că o să fiu cel mai bun soț”

 Stamen Diana
.

Bat clopote de nuntă în familia Beckham! Fiul cel mare al celebrului cuplu, Brooklyn Beckham, se căsătorește cu aleasa inimii lui, Nicola Peltz.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tânărul de doar 21 de ani este pregătit să facă pasul cel mare alături de iubita lui care este cu 4 ani mai mare decât el. Brooklyn Beckam este îndrăgostit iremediabil de Nicola Peltz și a cerut-o în căsătorie. Dacă până acum fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham își creionase imaginea unui cuceritor care frânge inimi, acum se pare că iubita lui i-a pus capac.

Brooklyn Beckam a anunțat pe una dintre rețelele de socializare că și-a cerut iubita în căsătorie și a promis public că va fi cel mai bun soț și tată. Se pare că planurile tânărului cu Nicole Pletz sunt mărețe și se gândesc deja la întemeierea unei familii.

'Acum două săptămâni mi-am întrebat sufletul pereche dacă vrea să se căsătorească cu mine și a zis DA. Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Promit că o să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată într-o zi! Te iubesc!', a scris Broolyn Beckham pe Instagram.

Celebrul cuplu Beckham a fost de acord ca fiul lor să facă acest pas și l-au susținut în decizia pe care a luat-o. Victoria Beckham a fost atât de fericită încât a postat și ea un mesaj pe rețelele de socializare. 'Cele mai încântătoare știri! Suntem foarte fericiți că Brooklyn și Nicola se căsătoresc. Vă dorim multă dragoste și o viață plină de fericire. Vă iubim mult pe amândoi!', a spus vedeta.

Citește și: Ce mult au crescut și ce frumoși sunt copiii Victoriei și ai lui David Beckham. Cei patru fac furori pe internet

Cine este Nicola Peltz, viitoarea soție a lui Brooklyn Beckham

Viitoarea doamnă Beckham provine dintr-o familie înstărită și are 25 de ani. Nicola Peltz este actriță și a fost nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic.

Brooklyn-Beckham-și-Nicola-Peltz-nuntă-1Brooklyn-Beckham-și-Nicola-Peltz-nuntă-1

Brooklyn Beckham și Nicola Pletz formează un cuplu din luna noiembrie a anului trecut, după ce tânărul s-a despărțit de modelul Hana Cross.

Citește și: Victoria și David Beckham au aniversat 21 de ani de căsnicie. Cum a început povestea lor de dragoste și cum arătau în ziua în care s-au căsătorit

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton