Nu o să-l mai recunoști pe Corrado Cattani, din ”Caracatița”. Actorul Michele Placido e un bătrânel de 73 de ani, cu o soție superbă de 35!

 Oana Popoiag
.
Corrado Cattani CaracatițaCorrado Cattani Caracatița

În 1992, toată România era cu ochii pe Corrado Cattani, comisarul italian ce investiga Mafia în 'Caracatița'. Brunetul sexy de atunci s-a transformat într-un bătrânel de 73 de ani cu părul alb, preocupat în continuare de cinema, dar și de femei tinere. Michele Placido a luat de nevastă o femeie cu 37 de ani mai tânără.  

Sunt aproape 30 de ani de când TVR difuza serialul italian 'Caracatița', ținând cu sufletul la gură o țară întreagă. Investigațiile inspectorului de poliție Corrado Cattani, ce dejuca planurile Mafiei, au pus pe jar o țară întreagă, iar ultimul episod al sezonului 4, când Corrado Cattani a fost ucis, a rămas în memoria multora. Acesta a fost rolul care l-a consacrat pe actorul Michele Placido, la vremea aceea un brunet atractiv, după care au suspinat multe femei.

La aproape 30 de ani de la momentul difuzării serialului, Michele Placido s-a transformat, din bărbatul brunet, într-un bătrânel cu păr alb. Bătrânețea nu a adus cu sine și încetarea succesului la sexul opus. Din contra! La cei 73 de ani ai săi, cel ce i-a dat viață lui Corrado Cattani are o soție de 35 de ani, extrem de frumoasă. Cei doi s-au căsătorit în 2012, după o relație de zece ani.

Înainte de acest mariaj, actorul a mai fost căsătorit cu actrița Simonetta Stefanelli, de care a divorțat în 1994 și cu care are o fată, Violante Placido, devenită de asemenea actriță.

Foto: Hepta

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton