Noi probleme pentru Bianca Pop! Fosta ispită a fost bătută într-un club: "M-a urmărit până la baie, m-a prins de păr și m-a lovit cu piciorul"

 Cica Cristina
.

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, este urmărită de probleme. După ce în urmă cu câteva săptămâni a ajuns de urgență la spital, susținând că a fost drogată și violată, acum bruneta a ajuns la poliție, după ce ar fi fost bătută în club. Iată primele declarații despre incident!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Se pare că ghinioanele se țin lanț, iar liniștea nu se mai așterne în viața Biancăi Pop. De-a lungul timpului a fost protagonista mai multor scandaluri, iar în urma celui mai recent, fosta ispită a ajuns de urgență la spital, unde a avut nevoie de îngrijire medicală imediată. Bianca Pop a precizat că a fost violată de un cunoscut de-al ei, după care ar fi fost violată. Ulterior, dat fiind că starea sa nu era tocmai bună, cadrele medicale au decis să o mai țină în spital o vreme.

Citește și: Raluca Arvat dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, deși formează un cuplu de 13 ani:„Eu și Bogdan am vrut să…'/ EXCLUSIV

Acum, bruneta se află în centrul unui nou incident, susținând că a fost bătută în weekend într-un club. Ea a anunțat deja că se îndreaptă spre secția de poliție pentru a depune două plângeri: una pentru agresiunile din club și cealaltă pentru că ar fi fost drogată.

'Acum merg la secția 7 să depun cele două plângeri. Una pentru cei care m-au drogat și una pentru că acum, sâmbătă, m-a lovit un bărbat într-un club', a spus Bianca pentru Spynews.ro.

Citește și: Mirela Vaida și soțul ei au aniversat 11 ani de căsnicie:„Sărbătoresc cum știu mai bine'. Ce cadou a primit prezentatoarea

Bianca Pop: „Erau patru, cinci în fața ușii”

Fosta ispită de la Insula Iubirii a povestit cu lux de amănunte cum s-a petrecut incidentul, fiind lovită puternic:

'M-a urmărit până la baie și a bătut la ușa mea. Am deschis, am dat să ies și erau patru, cinci în fața ușii. M-a prins de păr, eu m-am întors, i-am prin mâna și m-a lovit tare cu piciorul în ovarul stâng și în picior. Nu știu cine e. Nu știu nimic', a mai spus Bianca Pop.

Citește și: Fosta iubită a lui Costi Ioniță divorțează.Și-a acuzat soțul că a vrut să o omoare

Bianca-Pop-1Bianca-Pop-1

Reamintim că de-a lungul timpului Bianca Pop a fost mereu în atenția fanilor, dar și a tabloidelor, aparițiile, dar și declarațiile ei incendiare, scoțând-o din anonimat… Ce-i drept, nu întotdeauna în mod pozitiv, dacă stăm să ne gândim că, la un moment dat, declara că prețul unei nopți de amor cu ea este 100.000 de euro!

În luna iunie, Bianca Pop a fost protagonista unor momente mai mult decât janente, după ce, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a fost dată afară dintr-un restaurant, unde a făcut scandal. Jignită de gestul personalului restaurantului, bruneta și-a vărsat oful asupra taximetristului siderat de situație… dialogul cu acesta fiind aproape imposibil de reprodus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton