Nikos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, primele declarații după ce a fost luat de mascați: ”Nu este legal ceea ce fac”

 Stamen Diana
.

Nikos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, a fost ridicat de mascați, miercuri, pentru că acesta nu ar fi respectat restricțiile stării de alertă din România. Artistul grec a făcut primele declarații despre situația în care se află în momentul de față.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nikos Papadopoulos susține că tot ce i s-a întâmplat este o nedreptate și acuză autoritățile din România de abuz și incompetență. Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a explicat cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat.

'Hai să o luăm cu începutul. Eu m-am întors din Grecia acum câteva zile. Am venit cu mașina, am traversat Bulgaria fără probleme iar la intrarea în România mi s-a pus în vedere că va trebui să rămân în izolare timp de 14 zile și am fost întrebat de traseu și de domiciliu sau locul în care îmi voi efectua carantinarea. Era o femeie-vameșă, căreia i-am spus că merg la București pentru a-mi lua mașina, după care mă îndrept spre Constanța unde voi rămâne închis în casă. Aici trebuie să precizez faptul că eu am domiciliu atât în București cât și în Constanța.', a declarat Nikos Papadopoulos pentru Wowbiz.

Se pare că la mijloc ar fi vorba despre o greșeală făcută de femeia de la vamă. Angajata ar fi trecut pe document că artistul va sta în carantină în București. Din cauză că nu știe limba română, grecul nu a știut ce i s-a scris pe foaia respectivă.

'Femeia de la vamă mi-a completat documentele și mi-a urat drum bun. Eu mi-am dat seama că ea a trecut acolo doar București, pentru că eu nu vorbesc limba română. Eu sunt cetățean grec cu domiciliu în România, am aici un studio, o afacere, dar nu știu prea bine limba, nici să scriu nici să citesc.

Toate bune și frumoase, am ajuns la București, după care la Constanța. După două zile primesc un telefon de la Poliție. 'Bună ziua, am fost la dumneavoastră acasă și nu erați'. 'Păi unde ați fost?', am întrebat eu. 'La București'. Păi eu sunt la Constanța'… 'Mulțumim, bună ziua'… Și asta a fost tot', a mai spus Nikos Papadopoulos pentru sursa mai sus menționată.

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu s-a trezit cu mascații la ușă

Cântărețul grec nu se aștepta nicio secundă să se trezească cu Poliția la ușă și să fie luat din propria locuință. Nikos Papadopoulos consideră că vinovata pentru această situație este angajata de la Vama Giurgiu, cea care a complet documentele greșit.

'La încă o zi distanță, mă sună de la Poliția Constanța. 'Am vrea să venim pe la dumneavoastră!' Eu zic: 'Sigur, vă aștept la o cafea'… Eu, să glumesc, fără să-mi dau seama la ce se gândesc. Ei, și când au venit cu două mașini, au intrat și mi-a spus că trebuie să-i urmez. Normal că am devenit nervos, le-am spus că sunt în casa mea și că nu este legal ceea ce fac. Însă am vorbit degeaba, m-au luat și m-au dus la centrul de carantină din Techirghiol. Și toate astea s-au întâmplat din cauza incompetenței unei angajate a Vămii Giurgiu!', spune iubitul Adrianei Bahmuțeanu.

Nikos-Papadopoulos-2Nikos-Papadopoulos-2

Nikos Papadopoulos a fost testat pentru COVID-19, iar acum așteaptă rezultatul. Artistul grec susține că a făcut acest test la cererea lui, iar cei de la spital nu ar fi avut un astfel de test la momentul respectiv.

'După ce am ajuns la Techirghiol, am cerut să fiu dus la spital, pentru a fi testat de COVID-19 iar în caz contrar să pot merge acasă să reintru în izolare. M-au dus la Constanța, mi-au făcut toate analizele de sânge, mai puțin testul de COVID-19. Abia la insistențele mele mi l-au făcut, iar asta pentru că inițial nu aveau teste în spital. Am vorbit cu medicii și mi-au spus că nu au ce face, pentru că nu ei decid cine intră în carantină ci DSP-ul. Acum, eu vă întreb: dacă testul va ieși negativ, și probabil că așa va fi, eu ce voi face? Eu sunt un om corect, asupra căruia s-a comis un abuz, mie cine îmi face dreptate?', a declarat Nikos Papadopoulos.

Citește și: Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, ridicat de mascați pentru că nu a respectat restricțiile stării de alertă. Prima reacție a fostei doamne Prigoană: „S-a comis un abuz!'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton