Nicoleta Luciu, amintiri din copilărie. I-a furat banii mamei sale și i-a cheltuit pe dulciuri: ”Am mâncat o bătaie”

 Stamen Diana
.

În ultima perioadă, Nicoleta Luciu a dispărut de lumina reflectoarelor și își vede de familia ei, la Miercurea Ciuc. Vedeta a povestit despre un episod din copilărie, când mama ei i-a aplicat o corecție, după ce a făcut o mare boacănă.

Vedeta își amintește cum în copilărie a luat bătaie de la mama ei, după ce în complicitate cu sora ei mai mică, Iuliana Luciu, a făcut o mare prostie. Cele două au luat banii mamei sale fără ca aceasta să știe și i-au cheltuit într-o clipită. Nicoleta Luciu a povestit cum a reacționat mama ei atunci când a aflat de ispravă.

Eu si sora mea, Iuliana, am descoperit rezerva de bani a mamei. Am luat de acolo cat ne-a trebuit, i-am cumparat flori si prajituri si, de restul, am mancat toata ziua inghetata si guma. Normal ca mama a aflat si am mancat o bataie…', a povestit Nicoleta Luciu pentru Cancan.

Acum, vedeta este mama a patru copii și știe cum este să facă năzbâtii. Nicoleta Luciu se dedică foarte mult copiilor săi, iar aceștia nu pot sta foarte mult fără mama lor.

Citește și: Nu se oprește! Nicoleta Luciu și-a făcut o nouă intervenție estetică! Vizitează des cabinetul medicului

Nicoleta Luciu despre dieta cu salate

„Fetelor, ce faceţi? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici, brici! În şase zile am dat jos trei kilograme. Suntem în a doua săptămână de dieta cu salate. Parctic, în a douăsprezecea zi. Eu după 11 zile am slăbit trei kilograme şi 800 grame. Două zile am rămas la aceeaşi greutate. Se pare că salata de fructe nu este ok în dietă. Eventual să facem numai mere, fără mango. Am poftă de costiţă la cuptor. Am oprit două dintre ele şi mănânc cu multă salată. Deci, după cum observaţi, la salată poţi să adaugi ce vrei’, a spus Nicoleta Luciu pe Instagram.

Nicoleta Luciu le-a dat mai multe sfaturi urmăritoarelor sale și le-a spus cum să-și prepare salatele și ce ingrediente să folosească. „Fără pâine. Adaugi ce vrei în salată. Să te faca fericită când o mănânci. Pune și seminte. Te saturi mai repede. O să vezi cu timpul nu o să mai ai nevoie de așa multă salată la o masă. Eu în prima săptămână am făcut foarte multă la o masă. Acum sunt la jumătate din cantitatea din prima săptămână. Eram disperată că n-o să mă satur, a explicat Nicoleta Luciu.

FOTO: Facebook

Nicoleta LuciuNicoleta Luciu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton