Nicolae Guță a dat-o în judecată pe Narcisa. O acuză că i-a distrus băiatul: ”Poliția intervine săptămânal”

 Stamen Diana
.

Nicolae Guță a dat-o în judecată pe Narcisa și a deschis un proces împotriva fostei sale soții. Artistul este îngrijorat în privința fiului său, Alberto, și o acuză pe mama acestuia că l-a distrus pe adolescent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Un nou scandal între Nicolae și Narcisa Guță, însă de data aceasta din cauza băiatului pe care îl au împreună. Manelistul o acuză pe fosta parteneră că și-a distrus copilul, iar Alberto are un comportament total neadecvat.

Nicolae Guță a dat-o pe Narcisa în judecată (2)Nicolae Guță a dat-o pe Narcisa în judecată (2)

Invitat într-o emisiune TV, Nicolae Guță a declarat că a intentat un proces împotriva Narcisei Guță, pentru că fiul lor a luat-o pe căi greșite.

„Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul', spune manelistul.

Citește și: Alex Bodi a dat-o în judecată pe fosta soție, Iulia Sălăgean. Lovitură pentru mama fetiței sale

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima reacție privind căsătoria cu Gabi Bădălău: „Sunt fericită'

Citește și: Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, renegată de propriul fiu: „Am fost la locul lui de muncă și…'

Citește și: Nicolae Guță s-a pocăit! Primul discurs susținut în biserică: „E foarte greu, din cuvinte și din voce, să exprimi ceea ce crezi despre Dumnezeu”

Nicolae Guță, proces împotriva Narcisei

Manelistul a făcut declarații total neașteptate despre băiatul său Alberto. Se pare că adolescentul ar fi întrat într-un anturaj nepotrivit și ar avea mari probleme. Mai mult, Nicolae Guță susține că Narcisa l-a distrus pe fiul lor, iar Poliția intervine des în certurile sale cu mama lui.

'El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasabil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr este un copil rău, Poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea e depășită de orice situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală', a mai declarat Nicolae Guță.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton