Nico, aflată în izolare, face dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus: "Mi se pare absurd"

 Cica Cristina
.

Cântăreața Nico, care se află în izolare după ce a intrat în contact cu Andrei Ștefănescu infectat cu noul coronavirus, face dezvăluiri despre starea sa de sănătate, dar și a prietenelui ei Marcel Pavel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Nico a fost suspectă de COVID-19, după ce a intrat în contact cu Andrei Ștefănescu, concurentul de la Te cunosc de undeva. Cântăreața și-a făcut testul de coronavirus, care, din fericire a ieșit negativ. Cu toate acestea vedeta este nevoită să stea în izolare două săptâmâni.

Solista a ținut să precizeze că a ținut legătura în tot acest timp nu doar cu Andrei Ștefănescu, dar și cu Marcel Pavel sau Monica Anghel. În ceea ce îl privește pe Marcel Pavel, Nico susține că solistul se simte bine și își continuă tratamentul.

Citește și: Ultima dorință a lui Emil Gabor îți frânge inima:„Am crescut 3 copii, aș fi vrut și eu să…'/ Fostul socru al lui Columbeanu a murit în sărăcie lucie

Vorbesc cu Marcel, şi cu Andrei, şi cu Monica, ei toţi sunt bine. Marcel Pavel este bine, îşi urmează tratamentul, ne bucurăm pentru el şi pentru toţi cei internaţi în spital. Mi se pare absurd să stai închis între patru pereţi, fără aer şi să nu poţi ieşi afară„, a spus Nico în emisiunea „La Măruţă”.

Nico și-a făcut testul de coronavirus

Reamintim că dintre vedetele de la Te cunosc de undeva infectați cu noul coronavirus sunt Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir și Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu. Alina Pușcaș a fost, de asemenea testată pozitiv, însă s-a vindecat și a fost externată. La rândul lor, Tavi Clonda, Monica Anghel, Ami, Jojo, Liviu Vârciu au declarat că și-au făcut testele de coronavirus, care, din fericire au ieșit negative.

Citește și: Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, dezvăluiri din culisele relației cu Ilie Năstase:„Mi-a spus că nu aș avea dreptul să fiu fiul lui, că sunt un golan și că o să fac pușcărie'

Cum Nico a intrat în contact cu Marcel Pavel, vedeta și-a făcut testul de coronavirus, rezultatul fiind negativ.

„Suntem bine, suntem izolaţi de marţi, pe 29 ieşim din izolare şi ne-am cam plictisit, pentru că am stat aproape trei luni de zile. Eu spun că ajung (n.r. râde). Am făcut testul de coronavirus şi este negativ, dar aşa este legea, tot trebuie să stau în izolare. Iniţial, nu trebuia să fac testul, dar l-am făcut pentru că aveam spectacol duminică şi am decis să îl fac, să fim în siguranţă„, a mai spus fosta concurentă de la Asia Express.

Citește și: Fiul lui Lucian Mândruță, suspect de COVID-19:'Dureri de cap. Grețuri, tot tacâmul. Și cam jumătate din simptomele de coronavirus'

Nico: „Nici cu fiica mea nu m-am văzut”

Vedeta a precizat că în ultima perioadă nu a mai avut ocazia să se vadă nici cu fiica sa, însă au ținut legătura zilnic la telefon.

Nici cu fiica mea nu m-am văzut în perioada asta, asta e, ne vedem după 29 iunie, vorbim la telefon zilnic, la fel şi cu mama. Ea a fost foarte îngrijorată, i-a fost chiar teamă, dar totul este ok, suntem în siguranţă. Este un moment când te întrebi dacă nu ai făcut bine ceva, deşi întotdeauna am păstrat distanţa, am la mine tot felul de dezinfectanţi, mi-am pus masca înainte să intru în platou, toate astea le fac„, a mai spus Nico la Pro TV, potrivit romaniatv.ro.

Nico-1Nico-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Lili Sandu a luat foc după ce a fost criticată de fani că s-a îngrășat 18 kg în sarcină:„Nu trebuie să vă mai comparați cu…' / Iubitul a sărit imediat în apărarea ei!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton