Nici Papa Francisc nu e ferit de boală. Suveranul Pontif a anulat participarea la o slujbă religioasă din cauza unei ”ușoare indispoziții”

 Oana Popoiag
.

Papa Francisc a amânat o slujbă de liturghie ieri dimineață din cauza unei stări proaste, pe care a numit-o 'indispoziție ușoară'. Însă în situația în care Italia este țara din Europa cu cele mai multe cazuri de coronavirus, orice informație de acest fel devine un motiv în plus de panică pentru populație.

În contextul panicii generate de coronavirus, orice simplă stare mai proastă ori răceală devine motiv de indispoziție și bănuieli sumbre. Dar când ești Papa de la Roma și treci prin asta, într-o lume a cărei ultimă speranță e de multe ori Providența, iar biserica e ultima frontieră a miracolelor, lucrurile devin și mai înfricoșătoare.

Papa Francis a anulat participarea la o slujbă religioasă din cauza unei indispoziții

Papa Francisc trebuia să ia parte ieri dimineață la slujba de liturghie de la bazilica Sfântul Ioan din Lateran, pentru celebrarea penitențială cu clerul roman. Din cauza unei stări proaste, pe care oficialii de la Vaticani au numit-o 'ușoară indispoziție', dar despre care se vehiculează că ar fi o răceală', Suveranul Pontof în vârstă de 83 de ani a anulat participarea la slujbă. Restul obigațiilor din ziua respectivă, au fost îndeplinite, în schimb, de Papa Francisc.

'Joi dimineață, Sfântul Părinte nu a mers la bazilica Sfântul Ioan din Lateran pentru celebrarea penitențială cu clerul roman. Datorită unei ușoare indispoziții, Suveranul Pontif a preferat să rămână în spațiile din Casa Sf. Marta. Celelalte angajamente din agenda zilei au decurs cu regularitate', a declarat Matteo Bruni, directorul Sălii de Presă a Sf. Scaun'.

Papa FranciscPapa Francisc

Foto: Hepta

Citește și:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton