Nici la 20 de ani nu e simplu! Nicole Cherry a luat măsuri drastice pentru a slăbi. Ce regim urmează acum pentru a scăpa de kilograme

 Oana Popoiag
.
Nicole Cherry dietăNicole Cherry dietă

În ciuda talentului ei uriaș, Nicole Cherry a fost taxată des pentru tendințele de îngrășare pe care le are. Artista a recunoscut în repetate rânduri că metabolismul nu o ajută și niciuna din dietele la care a apelat nu au făcut minuni. De o săptămână și ceva, artista a intrat într-un program complex, ce impune multe eforturi. Inclusiv renunțarea la obișnuitul său bol de cireșe din fiecare seară.

Nici când ai 20 de ani nu este ușor să ții în frâu greutatea, dacă metabolismul nu te ajută. Este cazul lui Nicole Cherry care, în ciuda eforturilor făcute de-a lungul timpul de a se menține în formă, nu poate controla tendințele de îngrășare. Vedeta face parte din acea categorie de femei care se îngrașă inclusiv de la stres și, așa cum a mărturisit la un moment dat, un kilogram sau două în plus se văd imediat pe corpul ei. De altfel, au fost situații în care, postând fotografii în costum de baie pe rețelele sale sociale, artista să fie apostrofată de fanii care îi făceau observații referitor la kilogramele în plus.

Ce regim urmează Nicole Cherry pentru a slăbi. Se va chinui două luni cu această dietă

De peste o săptămână, Nicole Cherry a intrat într-un program complex de două luni, ce presupune mișcare combinată cu nutriție. Pe lângă cele 40 de ședințe de terapie fizică pe care le va urma timp de două luni, așa cum a dezvăluit la 'Vorbește Lumea', Nicole și-a schimbat total obiceiurile alimentare, fiind nevoită să renunțe chiar și la celebrul bol de cireșe pe care îl consumă în fiecare seară. În alimentația artistei a crescut acum numărul de proine și legume, iar carbohidrații au fost înlocuiți cu varianta integrală: paste și orez integrale, mei, quinoa și hrișcă. Deși înainte nu agrea smoothie-urile, Nicole consumă acum zilnic aceste alimente, una din rețete fiind bazată pe ingredient precum ovaz, hrișcă, banană, turneric, scortișoară, cacao.

Foto: arhiva VIVA!, PR, Instagram

Citește și:

Meghan Markle și Kate Middleton au stiluri diferite, dar preferă același gen de sandale. Cu siguranță ai și tu o pereche!

Cătălin Bordea face nuntă! Colegul lui Capatos e îndrăgostit rău. Aleasa lui e o brunetă incredibil de sexy!

Îți recomandăm să încerci și aceste rețete de dulceață de cireșe. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton