Nepotul lui Florin Salam a făcut senzație la "Românii au talent". Andra s-a ridicat în picioare: "Este o realizare imensă!"

 Cica Cristina
.

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a făcut show total la „Romanii au talent”. A avut o prestație care a ridicat juriul în picioare și a atras ropote de aplauze din public.

Adrian-Petrache-1Adrian-Petrache-1

Nepotul lui Florin Salam a trecut în etapa următoare cu patru de „da”, după ce a interpretat o melodie pe placul juriului. Andra s-a ridicat în picioare și s-a bucurat de momentul special creat de tânărul în vârstă de 19 ani.

Adrian Petrache a interpretat live piesa lui Tracy Chapman, 'Give Me One Reason', cântând și la chitară. Smiley a fost, la rândul lui, atât de plăcut impresionat încât a precizat că ar fi meritat un Golden Buzz, doar pentru a i se vedea reacția. A dat tot ce a avut mai bun pe scenă și i-a impresionat pe toți, deopotriva juriu și public, cu talentul său.

Povestea tânărului care a luat notă mare la Bacalaureat a ajuns virală în vară, grație sincerității sale. Băiatul a menționat că este singurul din familie care a reușit să termine 12 clase și să ia BAC-ul, scrie cancan.ro.

„Sunt student la Facultatea de Drept. Nimeni din familia mea nu a apucat să meargă la facultate și mama mea a terminat 12 clase și a luat Bacalaureatul, dar din partea noastră, a bărbaților, nu a mai făcut nimeni asta.

Experiența Românii au talent e cea mai importantă apariție pentru mine. Este o realizare imensă! Mi s-au înmuiat picioarele, vorbesc serios! Sunt dintr-o familie de lăutari, familia mea din asta își câștigă existența!' a declarat Adrian Petrache, la Românii au talent.

Foto: Captura Pro Tv

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton