Nelu Vlad, solistul trupei "Azur", a fost testat pozitiv cu COVID-19: "Mă usturau căile respiratorii"

 Cica Cristina
.

Nelu Vlad, solistul trupei „Azur”, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și face primele declarații privind simptomele resimțite. Cum se simte artistul acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nelu Vlad de la Azur a contractat virusul care a pus pe jar o lume întreagă. Solistul a vorbit la 'Showbiz Report', de la Antena Stars, despre simptomele pe care le-a avut.

Citește și: Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, este în continuare la Terapie Intensivă:„Gravitatea zilei de ieri se menține'

Nelu Vlad a aflat că are coronavirus în urma unor analize de rutină și a precizat că a avut o formă ușoară, fără să știe cum l-a luat. Din fericire, s-a vindecat și a precizat că i s-a spus că nu se va putea reinfecta prea ușor, dat fiind că s-au format anticorpi după boală.

Nelu Vlad: „Habar nu am unde am contactat virusul”

De asemenea, solistul de la Azur a ținut să atragă atenția asupra faptului că cel mai probabil mulți oameni au virusul, fără să știe că l-au contractat.

Citește și: Scarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară!Cine este norocosul și cum a fost nunta lor

Nelu-Vlad-1Nelu-Vlad-1

'Primele simptome se cunosc deja. Mă usturau căile respiratorii. M-am trezit la 1 noaptea, am luat antibiotic și când m-am dus după 3 zile pentru niște analize de rutină pe care le fac la sfârșit de an, m-am dus deja cu o formă ușoară. Și așa am dus-o pe toată. A fost o formă ușoară.

Citește și: Fetița lui Tily Niculae, operată a treia oară. Ce a pățit Sofia și cum se simte acum:„S-a dus singură în sala de operație, eu am cedat acasă'

Medicii mi-au spus că am șanse să nu-l mai contactez așa ușor, pentru că am un corp sănătos și deja s-au format câțiva anticorpi. Ce-i drept, trebuie să mă și păzesc, că na, orice răceală, orice viroză înseamna, de fapt, COVID. Sunt sigur că o mulțime de oameni îl au și umblă cu el și nu știu. Habar nu am unde am contactat virusul', a declarat Nelu Vlad de la Azur.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton