Nea Mărin, primele declarații după ce el și soția lui au fost infectați cu COVID-19. Ce se întâmplă cu vedetele care au filmat cu el, la emisiune

 Stamen Diana
.

Nea Mărin face primele declarații, după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. În acest moment, celebrul coregraf este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În vârstă de 61 de ani, Marin Barbu, a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar acum se află internat în spital, unde primește îngrijiri medicale și este ținut sub atenta supraveghere a medicilor.

Gazda emisiunii 'Poftiți pe la noi' a fost confirmat cu SARS-CoV-2 , după ce a petrecut mai multe zile la Techirghiol, o zonă în care s-au făcut recent filmări pentru show-ul care urmează să fie difuzat la Antena 1. Nea Mărin a făcut primele declarații, după ce a fost internat în spital din cauza noului coronavirus.

'Am mers direct la «Matei Balș», la camera de gardă. Acolo m-au văzut și m-au internet, dar, cinstit să fiu, m-am panicat puțin pentru că vezi toată lumea asta așa speriată. Dar în clipa în care am ajuns aici și i-am văzut pe toți oamenii aceștia «cosmonauți», m-am liniștit', a declarat celebrul coregraf pentru jurnaliștii Observatorului de la Antena 1.

Din păcate, soția lui Nea Mărin a fost și ea testată pozitiv cu COVID-19. Maria Barbu se află internată în aceleși spital cu coregraful de la Antena 1, iar aceștia au o formă ușoară a virusului.

Nea Mărin și soția sa așteaptă cu nerăbdare ziua în care se vor vindeca de COVID-19 și vor fi externați.

Citește și: Pe Nea Mărin îl cunoaște toată lumea, dar iată cum arată soția lui! Cei doi sunt împreună de aproape 40 de ani

Nea-Mărin-declarații-coronavirus-2Nea-Mărin-declarații-coronavirus-2

Ce se întâmplă cu vedetele care au participat la filmări cu Nea Mărin

Filmările emisiunii 'Poftiți pe la noi' au fost suspendate, după ce gazda showului a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedetele cu care Nea Mărin a intrat în contact vor sta în izolare. Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Alex Velea, Ruby, Speak și Ștefania se numără printre cei care au filmat pentru emisiunea de la Antena 1.

Deși toate măsurile de prevenire a infecției cu noul coronavirus au fost respectate, Nea Mărin a fost cel care a contractat virusul.

Citește și: Nea Marin are coronavirus. Filmările emisiunii la care participa la Antena 1 au fost oprite și toată echipa este în autoizolare

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton