N-ai văzut copil mai frumos! Cum arăta în copilărie cea mai atrăgătoare actriță din România, Michaela Prosan. Dovada că nu are nicio intervenție estetică

 Oana Popoiag
.
Michaela ProsanMichaela Prosan

La 26 de ani, Michaela Prosan este una dintre cele mai admirate actrițe. A devenit celebră în timp record, datorită succesului 'Fructul Oprit', iar frumusețea ei face furori. Fotografiile din copilărie dovedesc că este una din vedetele care nu a apelat vreodată la medicina estetică.

Michaela Prosan a devenit celebră în timp record grație rolului din serialul 'Fructul Oprit', iar toamna aceasta a revenit cu un rol la fel de spectaculos în 'Sacrificiul' (Antena 1). Frumusețea ei ieșită din comun a impresionat de la bun început, actrița având o armată de fani în social media.

Cum arăta în copilărie Michaela Prosan

Așa cum dovedesc fotografiile din copilărie ale Michaelei, postate de aceasta pe Instagram de-a lungul timpului, actrița a fost de mică o frumusețe și este, probabil, una dintre puținele dive din showbiz care au rezistat tentației de a aduce modificări la nivelul chipului. Totuși, așa cum a declarat pentru VIVA!, întbeată dacă și-ar face operații estetice, aceasta a răspuns 'vom trăi și vom vedea'.

Întrebată care e secretul frumuseții ei, actrița a răspuns: 'Am o familie foarte frumoasă. Desigur, fac sport, am grijă ce mănânc, dar, cel mai important, am grijă de sufletul meu. Cred, cu tărie, că  frumusețea exterioară este diminuată de o energie poluată. Aici investesc cel mai mult, în cosmetizarea sufletului.'

Detaliul neștiut despre Michaela Prosan. Își serbează ziua de naștere o dată la patru ani

Michaela Prosan a copilărit în Slobozia și este unul din puținii oameni născuți într-o zi de 29 februarie. Totuși, așa cum a declarat pentru Libertatea, actrița nu a suferit niciodată că ziua ei de naștere există doar din patru în patru ani.

'Noi, cei născuți pe 29, avem, undeva, în sufletul nostru, conștiința faptului că îmbătrânim mai greu. Asta ar fi un exemplu că vârsta unui om este un pretext, nu se cuantifică în zile, ani etc. Ce să zic, la mine în suflet e mereu sărbătoare și o dată la patru ani celebrez asta. În copilărie, părinții au fost atenți la capitolul acesta, mama a avut mereu grijă să mă surprindă. Organiza tot felul de petreceri pentru mine și prietenii mei, avea grijă de tot, până la cele mai mici detalii. Pentru ea, ziua de 1 martie era un surogat pentru cea de 29 februarie. Așa că, în copilărie, nu s-a pus niciodată problema să nu fiu sărbătorită', a declarat Michaela Prosan pentru Libertatea.

Foto: PR, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton