Motivul pentru care Ioana Ginghină nu vrea să renunțe la casa în care a locuit cu fostul soț. După divorț a vrut să vândă vila: ”Îmi este greu...”

 Stamen Diana
.

În urmă cu aproape un an, Ioana Ginghină semna actele divorț, însă a rămas să locuiască în casa pe care a împărțit-o cu fostul soț. Actrița nu vrea să plece sub nicio formă din vilă și a explicat și motivul pentru care nu își dorește să facă asta.

După divorțul de tatăl fetiței sale, Ioana Ginghină a vrut să vândă casă, însă s-a răzgândit. Vedeta se află în autoizolare alături de fiica ei, în vila de la marginea Bucureștiului. Pentru că au curte, cele două nu se plictisesc și găsesc multe activități pe care să le facă împreună.

Ioana Ginghină are în plan să-și cumpere și o altă locuință în București, însă fiica ei, Ruxi, nu vrea sub nicio formă să se mute.

„Da, aveam în gând să vând casa din cauza distanței, nu a amintirilor, însă acum vreau sa cumpăr partea mea și să rămân aici, iar în viitor poate să îmi găsesc și o locuință în București, pe care să o am pentru perioadele în care sunt mai ocupată. Îmi este greu să mă despart de casă și am și multe animăluțe pe care nu am cum să le abandonez și nici nu am cum să le iau cu mine, dacă m-aș muta. Ruxandra nu vrea să se mute, așa că rămânem la curte', a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ghinghină.

De câteva luni, în viața vedetei și-a făcut apariția un nou bărbat. Ioana Ginghină este din nou fericită și are o relație care funcționează foarte bine.

Citește și: Cine este iubitul Ioanei Ginghină. Cristi Pitulice a fost logodit și a suferit din dragoste

FOTO: Facebook

ginghina2ginghina2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton