Drama lui Elon Musk. A vorbit în premieră despre motivele pentru care s-a înstrăinat de tatăl său: "A comis toate faptele rele posibile"

 Cica Cristina
.

Toată lumea îl știe pe Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Fondatorul Tesla și SpaceX s-a remarcat nu doar prin realizările sale, ci și prin afirmațiile care stârnesc controverse de foarte multe ori. Puțini știu, însă, detalii din viața personală a acestuia și motivul pentru care nu mai ține legătura cu tatăl său!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Într-adevăr, Elon Musk se poate lăuda cu conturile pline în bănci, însă nu și cu o familie unită! A devenit de curând tată pentru a șaptea oară și cunoaște bine sentimentele care îl încearcă pe un părinte. Cu toate acestea, el a decis să rupă orice legătură cu tatăl său, precizând că „a comis toate faptele rele posibile'.

Se pare că ceea l-ar fi deranjat cel mai mult pe miliardar ar fi că tatăl său, Errol Musk, acum în vârstă de 74 de ani, a avut o relație chiar cu fiica vitregă. Și asta nu este tot. Din relație, ar fi rezultat chiar și un copil, relatează presa internațională.

Citește și:Încă o despărțire la Hollywood!Julianne Hough i-a spus adio soțului ei după trei ani de căsnicie

Cine este Errol Musk

Errol Musk este inginer de profesie, fiind deținătorul unei mine de smarald. Pe când Elon avea numai 10 ani, tatăl său a divorțat de mama sa, Maye Musk, fost model canadian.

Errol s-a căsătorit ulterior cu Heide Bezuidenhout și surpriză… între Jana, fiica acesteia, și tatăl lui Elon s-a înfiripat o relație, în urma căreia a rezultat un băiețel. În apărarea lui, bărbatul a precizat că nu o consideră pe Jana fiică vitregă, având în vedere că nu a copilărit alături de ei. El a explicat că „a fost voia Domnului'.

Citește și: Fostul soț al Antoniei va deveni tată pentru a doua oară?Detaliul care a dat-o de gol pe iubita lui Vincenzo Castellano

Heide și Errol au fost căsătoriți timp de 18 ani și împreună au doi copii. Cu toate acestea, pe tatăl lui Elon Musk nu l-a deranjat să-și facă fosta soție…bunică.

Cum-arata-parintii-lui-Elon-MuskCum-arata-parintii-lui-Elon-Musk

Sursa foto: Hepta, Facebook

Citește și: Incredibil ce nume i-a ales Elon Musk copilului său!„Nu e ilegal, dar nu poate fi acceptat'! Este imposibil de pronunțat, în orice limbă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton