Motivul pentru care Delia nu face un copil. Sora ei a dat-o de gol: ”Ar fi mai complicat”

 Stamen Diana
.

Mulți se întreabă când va aduce Delia pe lume primul ei copil, însă vestea că artista este însărcinată întârzie să apară. Sora vedetei a dat-o de gol și a dezvăluit motivul pentru care Delia nu face un copil acum.

Delia Matache, în vârstă de 37 de ani, are o carieră de succes și tot ceea ce își dorește. Vedeta nu se grăbește să facă copii, însă este o mătușă tare responsabilă și implicată atunci când vine vorba de nepoții ei. Oana, sora Deliei Matache, a dezvăluit motivul pentru care cântăreața nu face un copil acum.

„Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topita dupa ei', a declarat Oana Matache, pentru click.ro.

Promisiunea pe care Delia i-a făcut mamei sale înainte să fie celebră

'Când eram mai mică i-am promis mamei mele că eu voi fi bine, mama a fost mereu stăpână pe viața ei și nu mi-am imaginat că va fi nevoie să fac ceva pentru ea, mai degrabă că ea va face pentru mine. Nici nu era nevoie de o promisiune pentru că eu și sora mea suntem mereu acolo pentru ea și ea pentru noi', a spus Delia.

FOTO: Instagram

DeliaDelia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton