Monica Bârlădeanu e sexy, dar să vezi cât de frumos e fratele ei mai mic! Cum arată și cu ce se ocupă Petru Bârlădeanu

 Oana Popoiag
.
Monica Bârlădeanu frateMonica Bârlădeanu frate

Frumusețea e clar moștenire genetică în familia Monicăi Bârlădeanu. Pe cât de frumoasă e actrița, pe atât de atrăgător este fratele ei mai mic cu șase ani, Petru. Tânărul arată ca un actor de la Hollywood și și-a ales o meserie tot în domeniul artistic: compune muzică.

Când o vezi pe mama Monicăi Bârlădeanu, înțelegi imediat de la cine a moștenit vedeta frumusețea ieșită din comun. Iar când îi vezi și fratele mai mic, înțelegi că frumusețea e 'afacere' de familie în clanul Bârlădeanu.

Cum arată și cu ce se ocupă fratele Monicăi Bârlădeanu

Pe cât de frumoasă este Monica, pe atât de atrăgător este fratele ei mai mic, Petru. Tânărul născut în 1985, la șase ani distanță de celebra lui soră, a ales o meserie tot în domeniul artistic. Petru este inginer de sunet și compune muzică, atât pentru cântăreți, cât și muzică de film.

'Ca soră nu am ce să-i reproşez. Nu cred că există o soră mai bună decât ea pe Pământ! Nu mi-a trecut niciodată prin minte că ar avea stofă de actriţă. Dar se pare că ştie cel mai bine ce e mai bun pentru ea', a declarat pentru Click! Petru Bârlădeanu, întrebat cum se înțelege cu sora mai mare și dacă își închipuia că aceasta va ajunge actriță.

La rândul ei, Monica Bârlădeanu a precizat despre fratele ei, care zilele tercute a împlinit 34 de ani, că e 'cel mai cool și misto om pe care îl cunosc. Ce bine că s-a aranjat să-i fiu și soră'.

Monica Bârlădeanu, despre variațiile de greutate

Monica Bârlădeanu a fost multă vreme considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. La 40 de ani, actrița continuă să facă senzație ori de câte ori își face apariția la un eveniment monden, fiind mereu impecabilă.

Întrebată la un moment dat la Interviurile VIVA’ în ce relație e cu corpul său, Monica a declarat deschis că nu a avut o greutate constantă: „Astăzi sunt ok cu formele pe care le am și mi se pare că asta e forma pe care ar trebui să o am ca femeie. Am avut mereu o variație de câteva kilograme în plus sau în minus, în perioadele foarte stresante, cum a fost când am filmat Ferma Vedetelor’. Am stat trei luni pline la țară, nu am venit nicio secundă în București, atunci am văzut cum se duc kilogramele, nu neapărat în cel mai sănătos mod pentru că știam că, de fapt, stresul era cel care îmi consuma energia. Am slăbit în felul ăsta, dar asta nu înseamnă că forma aceea e una care îmi place mai mult. Cred că am un corp la fel ca oricare altă femeie. Eu sunt genul care mănâncă sărat, crocant, asta e plăcerea mea vinovată.'

Foto: Facebook, Libertatea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton