Monica Anghel și-a făcut o intervenție estetică la față. S-a lăsat pe mâna fostului soț

 Stamen Diana
.

Monica Anghel s-a chinuit mai bine de un an să slăbească și a reușit. Vedeta este pusă pe schimbări și aste se vede cu ochiul liber. Monica Anghel și-a făcut o intervenție estetică la față, iar diferența se vede deja.

Monica Anghel a slăbit aproape 30 de kilograme, iar totul s-a întâmplat după ce a ținut o dietă. Deși mulți au crezut că vedeta și-a făcut operație de micșorare a stomacului, Monica Anghel a infirmat aceste zvonuri.

Vedeta merge în fiecare săptămână la solar, unde stă 15 minute, timp în care se simte ca în vacanță. Monica Anghel și-a făcut o intervenție estetică la față, iar aceasta s-a lăsat pe mâna fostului soț și a actualei sale iubite, amândoi fiind medici.

Ingrid și Andrei Carantino sunt medici esteticini. Monica Anghel a rămas în relații bune de prietenie cu fostul soț și se înțelege la fel de bine și cu actuala iubită a acestuia. Monica Anghel și-a injectat botox în frunte, pentru a scăpa de unele riduri, după ce fiul ei spunea că arată ca și cum ar fi supărată tot timpul.

'Am făcut-o și pe asta! Toată lumea din jurul meu m-a zăpăcit că stau încruntată și copilul mă întreba mereu dacă sunt supărată pe el. Așa că am fost la fostul meu soț și la actuala lui soție, Andrei și Ingrid Carantino, și am făcut și asta. Dar e super natural și încă pot să mă încrunt, dar nu atât de tare.

Acum fără glumă, dar am mare încredere în ei. Sunt foarte OK și mega profi. Am prietene pe care le-am trimis la ei și nici nu zici că și-au făcut ceva. Arată mult mai senine', a declarat Monica Anghel pentru VIVA!.

A slăbit fără operație de micșorare a stomacului

Monica Anghel a dat cărțile pe față și a infirmat zvonurile cum că și-ar fi operat stomacul. Vedeta a slăbit după ce a urmat un plan alimentare și a avut un stil de viață sănătos.
„Normal că mă ţin, am muncit degeaba un an şi ceva? Timp de 15 minute cât stau la solar mă duc într-o mini vacanţă. Nu dorm la solar. Mă duc doar o dată pe săptămână. Aşa bronzată un pic nu tre să mă mai dau cu font de ten. (…) M-am plictisit deja de întrebare. Până şi fostul meu soţ m-a întrebat dacă mi-am tăiat stomacul. Am zis: băi, frate, aţi înnebunit cu toţii? Nu mi-am tăiat nimic. Am fost şi mi-am făcut botox aici (n.r. frunte). Fii-miu tot timpul mă întreba dacă sunt supărată, pentru că stau tot timpul încruntată„, a spus Monica Anghel.
Citește și: Monica Anghel vorbește în premieră despre relația cu soțul ei, gelozii și viața de familie

Citește și: Meniul cu care Monica Anghel a slăbit 25 de kilograme. Ce mănâncă vedeta la micul dejun, prânz și cină

FOTO: Facebook

Monica AnghelMonica Anghel

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton