Monica Anghel, printre vedetele cele mai afectate de criza economică: ”Din păcate, toți banii pe care i-am avut i-am investit la începutul acestui an într-o pensiune”

 Oana Popoiag
.

Din cauză că toate concertele au fost anulate pe fondul pandemiei de coronavirus, criza economică a afectat foarte mulți artiști. Nu toată lumea vorbește deschis, însă, despre astfel de lucruri. Monica Anghel, una dintre cele mai directe cântărețe, ne-a spus pe șleau cât de mari sunt pierderile sale financiare în această perioadă.

Criza economică declanșată de coronavirus este un pericol aproape la fel de mare ca pandemia în sine. Dacă nu chiar mai mare, după cum susțin unii specialiști. Printre breslele cele mai afectate din punct de vedere financiar este cea a artiștilor. Fără concerte sau alte evenimente din zona divertismentului, aceștia au rămas fără venituri.

Monica Anghel, afectată financiar din cauza pandemiei de coronavirus

Monica Anghel, una din marile voci ale României și un artist foarte solicitat, ne-a povestit deschis cum a afectat-o la nivel financiar pandemia de coronavirus. Căci nici ea nu a fost ferită de pierderi.

'În această perioadă nu câștig niciun ban și, din, păcate toți banii pe care i-am făcut anul trecut i-am investit la începutul acestui an în pensiunea pe care o avem, doar că evident că în această perioadă nu putem avea musafiri la pensiune.

Asta este situația, nu mă plâng, cu toții trăim o perioadă dificilă, ciudată, nouă, dar trebuie să fim calmi, liniștiți și să ne drămuim ceea ce avem prin cămară, pentru că nu se știe exact cât va dura', ne-a povestit fără ocolișuri Monica Anghel.

Monica Anghel: 'Singurele meserii din care poți câștiga un salariu sigur sunt acelea de medic și militar'

'Cum spun și americanii, trebuie să speri pentru ce e mai bine, dar să fii pregătit pentru ce e mai rău. Asta nu înseamnă că sunt pesimistă. Nu, eu rămân optimistă, dar sunt cu picioarele pe pământ, înțeleg realitatea și trebuie să facem față. Vom face față, cred eu, doar cu calm, pentru că dacă nu suntem calmi și intrăm în panică, panica nu aduce nimic bun. Iei decizii greșite, faci lucruri greșite, ceea ce nu e bine absolut deloc. Nici pentru tine, nici pentru cei din jurul tău' și-a continuat artista mărturisirea, rămânând optimistă în ciuda pierderile financiare masive.

'Chiar stăteam de vorbă cu o prietenă de-a mea, care este medic și am ajuns la concluzia pe care ea a tras-o cu niște ani în urmă, și anume că singurele meserii din care poți câștiga un salariu lunar și sigur sunt acelea de medic și de militar. În perioada aceasta nu știu dacă este cineva care mai face bani din ceva, habar nu am… ', a declarat Monica Anghel pentru VIVA!.

Monica AnghelMonica Anghel

Foto: arhiva VIVA!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton